«Car surfing»: Το νέο επικίνδυνο νεανικό challenge που έχει γίνει viral

Στην οροφή οχήματος με μεγάλη ταχύτητα- η νέα τάση στις νεανικές προκλήσεις

Μία νέα «μόδα» στις νεανικές προκλήσεις έρχεται από την Αμερική, και δυστυχώς δείχνει να έχει επηρεάσει ήδη αρκετά νεαρά άτομα και στην Ευρώπη, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Σάλος με τον σύντροφο της Μελόνι - Οι ακραίες δηλώσεις για τους βιασμούς

Πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι μεταξύ νεανικών ατόμων, το οποίο έχει ήδη διαδοθεί πολύ έντονα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα challenge με αυτοκίνητο, κατά το οποίο το σώμα τουλάχιστον ενός ατόμου πρέπει να βρίσκεται έξω από το κινούμενο όχημα, έστω και μερικώς.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ένα άτομο κάθεται σε μια από τις πόρτες και έχει τον κορμό του έξω από την καμπίνα των επιβατών ή έχει ξαπλώσει στην οροφή και κρατιέται από τις πόρτες κοιτάζοντας προς τα εμπρός.

Το car surfing είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι μεταξύ νεανικών ατόμων, ένα challenge με αυτοκίνητο, κατά το οποίο το σώμα τουλάχιστον ενός ατόμου πρέπει να βρίσκεται έξω από το κινούμενο όχημα / Φωτογραφία pexels

Ο βαθμός επικινδυνότητας, αλλά και το πόσο δημοφιλές θα γίνει ένα τέτοιο βίντεο στο Διαδίκτυο εξαρτάται από πόσα άτομα συμμετέχουν στην πρόκληση -κάποιες φορές ακόμη και ο οδηγός-, αλλά και με την ταχύτητα που κινείται το όχημα.

Μυστήριο με νεκρό αγόρι που βρέθηκε τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο στον Δούναβη

Το πιο πρόσφατο βίντεο μας «έρχεται» από τη Νάπολη της Ιταλίας, όπου ένας νεαρός μαζί με τους φίλους του έκανε car surfing στην οροφή ενός αυτοκινήτου, το οποίο κινούνταν με 130 χλμ./ώρα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top