Νέα Υόρκη: Oι γονείς της ογκολόγου ήταν στο σπίτι όταν σκότωσε το μωρό της

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία με νεκρές μητέρα και κόρη

Η υπόθεση της 40χρονης διακεκριμένης γιατρού που σκότωσε το βρέφος της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της έχει συγκλονίσει την Αμερική. Τα τοπικά μέσα προσπαθούν να φέρουν στο φως περισσότερα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία.

Σύμφωνα με τη New York Post, κάποιος που βρισκόταν στην ακριβή μονοκατοικία του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη κάλεσε το ασθενοφόρο. Ακούστηκε ο πρώτος πυροβολισμός και αρχικά νόμιζε πως κάτι είχε πέσει στο πάτωμα, αλλά αμέσως μετά ακούστηκε και ο δεύτερος. Έτρεξε στο βρεφικό δωμάτιο αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Την άνοιξε και τότε βρήκε νεκρή τη μητέρα και το μωρό.

Νέα Υόρκη: 40χρονη ογκολόγος πυροβόλησε το μωρό της και αυτοκτόνησε

Οι γονείς της Cascetta ήταν στο σπίτι όταν η κόρη τους μπήκε στο δωμάτιο του μωρού της γύρω στις 7 το πρωί του Σαββάτου και πυροβόλησε το παιδί, στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της, είπε η αστυνομία στο The Journal News.

Ο σύζυγος της Cascetta, ο 37χρονος Tim Talty, έλειπε εκείνη τη στιγμή, ενώ το άτυχο μωράκι ήταν το μοναδικό παιδί του ζευγαριού.

Αστυνομία και ασθενοφόρο είχαν κληθεί άλλες 2-3 φορές πριν την τραγωδία

Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως λένε πως αστυνομικοί είχαν κληθεί στο σπίτι της γιατρού Krystal Cascetta τουλάχιστον δύο φορές πριν σκοτώσει την 5 μηνών κόρη της και αυτοκτονήσει, σύμφωνα με μια γειτόνισσα. Δεν είναι σαφές ωστόσο, γιατί αστυνομικοί και ασθενοφόρο είχαν κληθεί επανειλημμένα στην αρχοντική ιδιοκτησία.

«Ήρθαν ασθενοφόρα και η αστυνομία στο σπίτι τους δύο, ίσως και τρεις φορές αυτό το καλοκαίρι. Τουλάχιστον δύο φορές», θυμάται ο 71χρονος γείτονας Μπομπ Στιούαρτ.

Οι γείτονες είπαν ότι η κορυφαία γιατρός του Mount Sinai Hospital και ο Talty, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης με ενεργειακά μπαρ, ήταν πολύ καλοί αλλά και εξαιρετικά εσωστρεφείς, σε σημείο που οι κάτοικοι δεν είχαν ιδέα ότι η Cascetta ήταν έγκυος.

«Μας συστήθηκαν όταν μετακόμισαν εδώ πριν από περίπου δύο χρόνια και μετά δεν ακούσαμε ποτέ ξανά νέα τους Δεν ξέραμε καν ότι ήταν έγκυος» είπε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top