Χονγκ Κονγκ: Γνωστός κασκαντέρ σκοτώθηκε βουτώντας από τον 68ο όροφο

Ο 30χρονος ήταν γνωστός στο Διαδίκτυο για τα επικίνδυνα stunts του

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Χονγκ Κονγκ, όταν ο 30χρονος φωτογράφος και κασκαντέρ Remi Lucidi βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον από 68ο όροφο ουρανοξύστη.  

Εντυπωσιακό καρναβάλι στο Χονγκ-Κονγκ

 

Ο Lucidi, γνωστός στα social media για τα επικίνδυνα stunts του ως Remi Enigma πέθανε ακαριαία όταν έπεσε το Tregunter Tower. Σύμφωνα με της αρχές του Χονγκ Κονγκ, ο 30χρονος κασκαντέρ έφτασε στο κτίριο γύρω στις 6 μ.μ. και είπε στον σεκιούριτι ότι επισκεπτόταν έναν φίλο του στον 40ο όροφο.

Ο υπάλληλος ασφαλείας προσπάθησε να συλλάβει τον Lucidi όταν ο φερόμενος ως φίλος του επιβεβαίωσε ότι δεν τον γνώριζε, ωστόσο ο 30χρονος είχε ήδη προλάβει να μπει στο ασανσέρ.

Πλάνα από κάμερες ασφαλείας έδειξαν τον Lucidi να φτάνει στον 49ο όροφο και στη συνέχεια να ανεβαίνει τις σκάλες, με προορισμό την κορυφή του κτιρίου.

Κίνα: Ο πύργος της κολάσεως - Λαμπάδιασε ουρανοξύστης 42 ορόφων

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 30χρονος ο άνδρας εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός στις 7:38 μ.μ. όταν χτύπησε το παράθυρο του ρετιρέ του συγκροτήματος και στη συνέχεια η καμαριέρα κάλεσε την αστυνομία. Πιστεύεται ότι ο άτυχος κασκαντέρ χτυπούσε το παράθυρο για να καλέσει σε βοήθεια, καθώς είχε εγκλωβιστεί.

Στο σημείο του δυστυχήματος εντοπίστηκε η κάμερα, καθώς και η ταυτότητα του 30χρονου.

Γαλλία: Φουσκωτό παρασύρθηκε από τον αέρα - Νεκρός ένας πατέρας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top