Γαλλία: Φουσκωτό παρασύρθηκε από τον αέρα - Νεκρός ένας πατέρας

Σε κρίσιμη κατάσταση η τρίχρονη κόρη του

Ένα σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στο Βαρ της Γαλλίας, όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και το τρίχρονο παιδί του τραυματίστηκε σοβαρά. 

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Wonderland Waterpark, στην τουριστική πόλη Σεν-Μαξιμέν-λα-Σεντ-Μπομ, όπου διασκέδαζε ο 35χρονος πατέρας με την κόρη του. Η φουσκωτή κατασκευή ύψους 20 μέτρων παρασύρθηκε από τον αέρα κάνοντας άλμα ύψους 50 μέτρων με δύο ανθρώπους στο εσωτερικό της, εξήγησαν οι πυροσβέστες.

Κατά την άφιξη των διασωστών, και οι δύο βρίσκονταν σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Η καρδιακή λειτουργία επανήλθε και διακομίσθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όμως ο πατέρας υπέκυψε τελικά.

«Πώς ένα θαλάσσιο πάρκο που δεχθήκαμε στον τόπο μας για να φέρει χαρά, ευτυχία σε παιδιά μπόρεσε να μετατραπεί σε μηχάνημα θανάτου που διέλυσε μία οικογένεια; Αυτό θα μας το πει η έρευνα», που διεξάγεται από την εισαγγελία του Ντραγκινιάν, έγραψε το Facebook ο δήμαρχος της πόλης.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, ο άνεμος έπνεε με ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα στην περιοχή. Ολόκληρη η περιφέρεια βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό για πυρκαγιές εξαιτίας του ανέμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top