Ρωσία: Βίασαν 15χρονη, την πέταξαν στις ράγες και της έριξαν καυστικό υγρό

Συνελήφθη ένας 16χρονος για το άγριο έγκλημα

Ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας σημειώθηκε στην πόλη Περμ της Ρωσίας, με θύμα ένα 15χρονο κορίτσι. 

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, το κορίτσι βιάστηκε και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες την πέταξαν γυμνή στις γραμμές τρένου, αφού πρώτα την είχαν περιλούσει με καυστικό υγρό. 

Η 15χρονη που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρωσία μετά από πάρτι

Η 15χρονη που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρωσία μετά από πάρτι

Η αστυνομία αναφέρει πως η 15χρονη Γιάροσλαβ Σίκοβα εγκαταλείφθηκε στις ράγες για να πεθάνει. Ένας μηχανοδηγός τρένου την είδε και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή επί δέκα μέρες. Μάλιστα πριν πεθάνει κατονόμασε στις αρχές τον δολοφόνο της. 

Σκότωσε τον δίχρονο γιο της συντρόφου του με μεταλλικό πόδι τραπεζιού

«Είχαν αφήσει το κορίτσι διαγώνια στις γραμμές. Υπήρχε πολύ αίμα. Ξαφνικά κύλισε από τις γραμμές και έχασε τις αισθήσεις της. Ήταν τελείως γυμνή και φορούσε μόνο τις κάλτσες της. Όλο το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με αίμα. Το είχαν χτυπήσει στις γραμμές», είπε ο μηχανοδηγός, ο οποίος παρατήρησε ότι της είχαν ρίξει καυστικό υγρό στο στόμα και στα γεννητικά της όργανα. 

Ελληνοαυστραλός σκότωσε τη σύζυγό του και τραυμάτισε την κόρη τους

Ο 16χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της 15χρονης στη Ρωσία

Ο 16χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της 15χρονης στη Ρωσία

«Αυτός ή αυτοί που τη χτύπησαν ήθελαν να ξεφορτωθούν τα βιολογικά τους ίχνη. Είχε εγκαύματα στο κορμί της, στα χέρια και τα πόδια. Το δέρμα της ξεφλούδιζε όταν τη βάλαμε στο φορείο», συνέχισε.

Σκωτία: Η 16χρονη Άμπερ βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον αδελφό της

Για τη δολοφονία και τον βιασμό της Γιάροσλαβ συνελήφθη ο 16χρονος Σεργκέι Μινιάζεφ, η μητέρα του οποίου είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και ο πατέρας αστυνομικός. Εξετάζονται ως ύποπτοι και άλλοι δύο νεαροί. 

Ταϊλάνδη: Γερμανός μεγιστάνας βρέθηκε τεμαχισμένος μέσα σε καταψύκτη

Ο πατέρας της 15χρονης κατέθεσε πως η κόρη του το μοιραίο βράδυ είχε πάει σε πάρτι στο σπίτι του 16χρονου και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι. Για άγνωστο λόγο όμως και χωρίς να ενημερώσει τους γονείς της βγήκε ξανά από το παράθυρο του δωματίου της και βρήκε τραγικό θάνατο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top