Σκωτία: Η 16χρονη Άμπερ βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον αδελφό της

Στο εδώλιο ο 20χρονος

Σκωτία: Ανήλικη Βιάστηκε Και Δολοφονήθηκε Από Τον Αδελφό Της

Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες της Σκωτίας η άγρια δολοφονία μιας 16χρονης από τον αδελφό της, ο οποίος κατηγορείται ότι τη βίασε πριν της αφαιρέσει τη ζωή.

Ήταν τον Νοέμβριο του 2021, όταν η 16χρονη Άμπερ Γκίμπσον στραγγαλίστηκε από τον 20χρονο αδελφό της Κόνορ. Μάλιστα, ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός, όπως προέκυψε από νέα ιατροδικαστική εξέταση, καθώς έφερε και «σημαντικά τραύματα».

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο αδελφός της την έπνιξε, στην προσπάθειά του να τη βιάσει. Τελικά ο θάνατός της επήλθε από «συμπίεση λαιμού».

«Το σώμα της κοπέλας ήταν στη λάσπη. Είχε περίπου οκτώ μελανιές στο μπροστινό μέρος του λαιμού της, ενώ υπήρχαν σημαντικά τραύματα στο κεφάλι της. Αυτοί οι τύποι τραυματισμών συμβαδίζουν με το χειροκίνητο κράτημα, όπως ο στραγγαλισμός», δήλωσε στο δικαστήριο η ιατροδικαστής. Ερωτηθείσα από τον Εισαγγελέα εάν αυτοί οι τραυματισμοί ήταν αρκετοί για να αφήσουν την έφηβη αναίσθητη, η ιατροδικαστής απάντησε καταφατικά.

16χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον αδελφό της

Η 16χρονη Άμπερ βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του αδελφού της / Φωτογραφία Facebook

«Η Άμπερ είχε σοβαρό τραύμα αμβλείας δύναμης σε όλο το κεφάλι, ενώ είχε και κάταγμα στη μύτη. Ο εγκέφαλος φαινόταν πρησμένος με γυμνό μάτι, ωστόσο, δεν υπήρχαν σημάδια τραυματικού εγκεφαλικού τραυματισμού», πρόσθεσε η ιατροδικαστής.

Εκτός από τη δολοφονία της Άμπερ, ο αδελφός της κατηγορείται και βιασμό, καθώς - όπως ακούστηκε στη δίκη - τα ρούχα και τα εσώρουχα της έφηβης ήταν σκισμένα με δύναμη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top