Ελληνοαυστραλός σκότωσε τη σύζυγό του και τραυμάτισε την κόρη τους

Του πήγαιναν τρόφιμα στο σπίτι

Θρίλερ στην Αδελαΐδα με οικογένεια Ελληνοαυστραλών. Ένας άνδρας κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και τραυμάτισε σοβαρά την κόρη του.

Σοκ έχει προκαλέσει στην ομογένεια της Αυστραλίας η είδηση ότι ένας Ελληνοαυστραλός πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε την κόρη του, την ώρα που εκείνες μετάφεραν ψώνια στον φερόμενο δράστη, τον σύζυγο και πατέρα, Βασίλη Βεργκούλη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο προάστιο Campbelltown της Νότιας Αυστραλίας, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς και δύο γυναίκες να ξαπλώνουν αιμόφυρτες στον δρόμο ενός σπιτιού.

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο βρήκε νεκρή την 51χρονη Αλεξάνδρα Βεργούλης και τραυματισμένη την 22χρονη κόρη της Ντανιέλα, η οποία μεταφέρθηκε στο Royal Hospital της Αδελαΐδας.

Αυστραλία: Ελληνοαυστραλός πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και τραυμάτισε την κόρη του

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό γιατί ο Ελληνοαυστραλός άνοιξε πυρ κατά της γυναίκας και της κόρης του, που του πήγαιναν τρόφιμα και φάρμακα

Αφού πυροβόλησε σύζυγο και κόρη, ο Βεργκούλης «ταμπουρώθηκε» μέσα στο σπίτι του (μητέρα και κόρη ζούσαν σε διαφορετικό σπίτι).

Μετά από τέσσερις ώρες, τον συνέλαβαν με την κατηγορία της δολοφονίας της συζύγου του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό γιατί ο Ελληνοαυστραλός άνοιξε πυρ εναντίον της συζύγου και της κόρης τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top