Σκότωσε τον δίχρονο γιο της συντρόφου του με μεταλλικό πόδι τραπεζιού

Το παιδί βρήκε νεκρό η μητέρα του

Σκότωσε Τον Δίχρονο Γιο Της Συντρόφου Με Το Πόδι Τραπεζιού

Οι χειρότεροι φόβοι μιας μητέρας από τη Μελβούρνη επιβεβαιώθηκαν: ο πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε για την άγρια δολοφονία του δίχρονου γιου της πριν τέσσερα χρόνια. 

Ήταν 2019, όταν η Στέισι Στέιτζερς έφυγε για τη δουλειά της. Σύντομα, όμως συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Είχε στείλει επανειλημμένα μηνύματα στον νέο σύντροφό της, ρωτώντάς τον πώς είναι το δίχρονο παιδί της, το οποίο κοιμόταν όταν έφυγε από το σπίτι. 

Ωστόσο δεν έλαβε ποτέ απάντηση. Η αγωνία της «χτύπησε» κόκκινο, καθώς το αγοράκι τις προηγούμενες ημέρες ήταν τραυματισμένο, είχε πρησμένο μάτι και μώλωπες στο πρόσωπο. 

Όπως ακούστηκε στη δίκη, τα τραύματα προκλήθηκαν όταν ο μικρός Τζαϊντίν ήταν υπό τη φροντίδα του πρώην συντρόφου της μητέρας του. Ωστόσο, αξιολογήθηκαν «ως ατυχήματα που προκλήθηκαν όταν το αγοράκι φέρεται να έριξε τα ράφια που ήταν στο υπνοδωμάτιό του.

Σκότωσε τον δίχρονο γιο της συντρόφου του με το μεταλλικό πόδι τραπεζιού

Όμως μερικές μέρες αργότερα ήρθε η τραγική κατάληξή του: στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 η μητέρα βρήκε νεκρό τον γιο της μπρούμυτα στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς του.

Τέσσερα χρόνια μετά, μετά από μια δίκη πέντε εβδομάδων, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον σύντροφο της μητέρας του παιδιού. Η νεκροψία έδειξε ότι ο Τζαϊντίν πέθανε από βαριά τραύματα στο κεφάλι, που προκλήθηκαν μετά από χτυπήματα με μεταλλικό πόδι τραπεζιού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top