Ταϊλάνδη: Γερμανός μεγιστάνας βρέθηκε τεμαχισμένος μέσα σε καταψύκτη

Είχαν εξαφανιστεί τα ίχνη του από τις 4 Ιουλίου

Ένας 62χρονος Γερμανός μεγιστάνας εντοπίστηκε νεκρός και διαμελισμένος μέσα σε καταψύκτη σε σπίτι που νοίκιαζε φίλος του στην Ταϊλάνδη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 62χρονος Χανς Πέτερ Μακ, ο οποίος δραστηριοποιούταν στον χώρο των ακινήτων, στις 4 Ιουλίου είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού, όμως εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

 

 

Η 24χρονη σύζυγός τους δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του, λέγοντας ότι είχαν κανονίσει να βγουν για δείπνο, αλλά ο σύζυγός της δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού τους. 

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 2,5 ετών Εμίλ - Συναγερμός στη Γαλλία

Όπως είπε, τον κάλεσε στο τηλέφωνο, του έστειλε μηνύματα, όμως δεν πήρε καμία απάντηση. Τελικά γύρω στις 22:00 το βράδυ η σύζυγος του μεγιστάνα έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της, στο οποίο ανέφερε ότι ήταν σε ραντεβού με πελάτη. Η γυναίκα θορυβήθηκε, γιατί, όπως είπε στους αστυνομικούς στα πέντε χρόνια της σχέσης τους δεν της είχε στείλει ποτέ μήνυμα στο κινητό.

Τελικά η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε χθες σε καταψύκτη που βρισκόταν σε σπίτι, το οποίο φέρεται να νοίκιαζε ένας Γερμανός φίλος του. 

Θρίλερ με την απαγωγή δίχρονου κοριτσιού - Μαχαίρωσαν τη μητέρα της

Η τελευταία φωτογραφία του Γερμανού μεγιστάνα πριν εξαφανιστεί

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν μετά από βίντεο που ήρθε στην κατοχή τους, στο οποίο φαινόταν άγνωστοι να μεταφέρουν τον καταψύκτη σε ένα φορτηγάκι. 

Χαλκιδική: Αγωνία για την εξαφάνιση της 48χρονης Ειρήνης

Γείτονας του 62χρονου μεγιστάνα δήλωσε στην εφημερίδα Pattaya News ότι ένας Γερμανός, ονόματι Όλαφ και μια Γερμανίδα που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, ζούσαν για τρεις μήνες στο σπίτι, όπου βρέθηκε η σορός και ήταν συνεργάτες του θύματος. 

Το ζευγάρι έχει προσαχθεί και ανακρίνεται μαζί με έναν ακόμα Γερμανό. Η αστυνομία δεν αποκλείει στη δολοφονία να εμπλέκονται και Ταϊλανδοί. 

Η οικογένεια του Γερμανού μεγιστάνα που είχε εξαφανιστεί στην Ταϊλάνδη έδινε χρήματα σε όποιον έδινε πληροφορίες για την εξαφάνισή του

Η οικογένεια του Γερμανού μεγιστάνα που είχε εξαφανιστεί στην Ταϊλάνδη έδινε χρήματα σε όποιον έδινε πληροφορίες για την εξαφάνισή του

Το πρωί της Κυριακής οι αρχές είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητο του 62χρονου σε έναν χώρο στάθμευσης και στα καθίσματα, το ταμπλό, το τιμόνι και τον λεβιέ ταχυτήτων είχαν βρεθεί ίχνη καθαριστικού ή χλωρίνης. 

Ανατροπή με τον 24χρονο Ρούντι - Δεν ήταν εξαφανισμένος για 8 χρόνια;

«Υπήρχε πρόθεση να αλλοιωθούν αποδεικτικά στοιχεία και όλα δείχνουν ότι η εξαφάνιση του Χανς-Πέτερ Μακ είναι ύποπτη» είχε δηλώσει τότε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Άλλος μάρτυρας φέρεται να έχει καταθέσει ότι κάποιες ημέρες νωρίτερα είχε δει δύο γυναίκες να βγαίνουν από το αυτοκίνητο ενώ αυτό ήταν παρκαρισμένο.

Η οικογένεια του 62χρονου Γερμανού μεγιστάνα είχε ανακοινώσει αμοιβή 3 εκατομμυρίων μπατ (περίπου 78.000 ευρώ) για πληροφορίες που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top