Έζησαν τον τρόμο κρεμασμένοι ανάποδα για ώρες σε τρενάκι λούνα παρκ

Το τρενάκι κόλλησε σε λούνα παρκ στο Γουισκόνσιν

ΗΠΑ: Τρόμος σε λούνα παρκ - Κόλλησε τρενάκι και κρέμονταν ανάποδα για ώρες

Σκηνές τρόμου έζησαν επισκέπτες φεστιβάλ στο Γουισκόνσιν στις ΗΠΑ όταν τρενάκι λούνα παρκ κόλλησε αφήνοντάς τους να κρέμονται ανάποδα για ώρες.

Ατύχημα σε λούνα παρκ: 6χρονος έπεσε στο κενό από ύψος 12 μέτρων

Οι οκτώ επιβάτες έμειναν στον αέρα όταν μια μηχανική βλάβη σταμάτησε το τρενάκι στο φεστιβάλ Forest County Festival στο Γουισκόνσιν, δήλωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής.  Σύμφωνα με τον διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας, το πάρκο είχε επιθεωρήθηκε πρόσφατα από την πολιτεία.

Ένας πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας που βρισκόταν στο σημείο σκαρφάλωσε στο τρενάκι, ενώ λόγω του μεγάλου ύψους του συγκεκριμένου παιχνιδιού, κλήθηκαν να βοηθήσουν ομάδες διάσωσης με ειδικό εξοπλισμό.

Τρομακτικό δυστύχημα στη Στοκχόλμη - Εκτροχιάστηκε τρενάκι σε λούνα παρκ

Οι επιβάτες που κρέμονταν ανάποδα έπρεπε να περιμένουν να έρθει ένα φορτηγό με σκάλα και πλατφόρμα 30 μέτρων από απόσταση 45 λεπτών.

Ο πρώτος επιβάτης επέστρεψε σε στέρεο έδαφος περίπου δύο ώρες μετά την αποστολή των συνεργείων έκτακτης ανάγκης, ενώ ο τελευταίος επιβάτης έφτασε στο έδαφος περισσότερες από τρεις ώρες μετά την ακινητοποίηση.

Εννέα άτομα έλαβαν ιατρική περίθαλψη από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και ένα άτομο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Στην επιχείρηση διάσωσης των επιβατών πήραν μέρος 50 άτομα από τρεις κομητείες με δέκα πυροσβεστικά οχήματα και εννέα ασθενοφόρα.

Το συγκεκριμένο τρενάκι έκλεισε για επιθεώρηση και επισκευή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top