Τρομακτικό δυστύχημα στη Στοκχόλμη - Εκτροχιάστηκε τρενάκι σε λούνα παρκ

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες

Χάος στο λούνα παρκ μετά το δυστύχημα / Reuters

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στις σουηδικές Αρχές όταν σημειώθηκε ατύχημα σε τρενάκι λούνα παρκ στη Στοκχόλμη. 

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το τρενάκι σχεδόν εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και επτά τραυματίστηκαν, καθώς εκείνη τη στιγμή το λούνα παρκ ήταν γεμάτο. Η αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο, απέκλεισε το σημείο και ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος. 

Άμεσα στο λούνα παρκ έφτασαν διασωστικά συνεργεία για να παραλάβουν τους τραυματίες. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, κάποιοι από όσους επέβαιναν στο «τρενάκι του τρόμου» εκτοξεύτηκαν από τα βαγόνια και κατέληξαν στο έδαφος, ενώ άλλοι σφήνωσαν στην σιδερένια κατασκευή. 

«Ακούγαμε κραυγές αλλά κανείς δεν ήξερε τι συνέβαινε» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στα σουηδικά μέσα ενημέρωσης. Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει πυκνό καπνό πάνω από το λούνα παρκ που σημειώθηκε το δυστύχημα.

Το τρενάκι Jetline που τέθηκε σε λειτουργία το 1988, φτάνει τα 90 χλμ/ώρα και έχει ύψος 30 μέτρα, μεταφέρει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους ετησίως και η βόλτα με αυτό κοστίζει 90 κορώνες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top