Φλόριντα: Ψαράς βάζει τα χέρια του στα νερά και τον τραβά καρχαρίας

Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

Επίθεση από καρχαρία δέχθηκε κολυμβήτρια στις Μαλδίβες / Βίντεο αρχείο Alpha

Άγιο είχε ένας ψαράς στο Εβεεργκλέιντς της Φλόριντα, ο οποίος έβαλε το χέρι του στα θολά νερά του υγροβιότοπου και τον δάγκωσε ένας τεράστιος καρχαρίας.

Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Ο ψαράς θέλησε να ξεπλύνει τα χέρια του μέσα στο νερό, παρά την προειδοποίηση του φίλου του να μην το κάνει γιατί είναι επικίνδυνο. 

«Εγώ δεν θα έβαζα τα χέρια μου εκεί μέσα», ακούγεται να λέει μια φωνή στο βίντεο, όμως ο ψαράς του απάντησε «Για δύο δευτερόλεπτα δεν θα συμβεί κάτι» κι έβαλε τα χέρια του στο νερό. 

Εκείνη τη στιγμή όμως πετάχτηκε μπροστά του ένας καρχαρίας, ο οποίος του δάγκωσε το χέρι και τον τράβηξε στο νερό. Ο άνδρας άρχισε να ουρλιάζει από τρόμο, ενώ ο φίλος του προσπαθούσε να τον σώσει από τα σαγόνια του καρχαρία. 

Ζάκυνθος: Καρχαρίας δίπλα σε σκάφος, δύο μίλια από το λιμάνι - Δείτε βίντεο

Για καλή του τύχη, ο καρχαρίας τον άφησε, κι έτσι ο ψαράς ανέβηκε και πάλι στη βάρκα του με τραυματισμένο το χέρι του. 

«Πιάστον, πιάστον!», φώναζε πανικόβλητος ο φίλος του, ενώ ένα τρίτο άτομο στο σκάφος ακούγεται να λέει: «Θεέ μου!»

Ο ψαράς μεταφέρθηκε στην ακτή, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από φύλακες του υδροβιότοπου, προτού μεταφερθεί με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής του Μαϊάμι στο νοσοκομείο.

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που καρχαρίας κατασπαράζει 23χρονο

Ο φίλος του ψαρά, Μάικλ Ρούσο, που κατέγραψε την επίθεση του καρχαρία, ανέβασε το βίντεο στο Instagram για να προειδοποιήσει κι άλλους να μην ρισκάρουν όταν βρίσκονται στα Εβεργκλέιντς. 

Καρχαρίας κατασπάραξε δάσκαλο - «Πάλευε κάτω από το νερό επί 15 λεπτά»

«Οι καρχαρίες δεν αστειεύονται στα Εβεργκλέιντς και δεν είναι υπερβολικές οι προειδοποιήσεις να μη βάζουμε τα χέρια μας στο νερό. Πάρτε το αυτό σαν μάθημα και κρατείστε τα χέρια σας μακριά απ’ το νερό, γιατί αυτό θα μπορούσε να είχε αποτραπεί», πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top