Καρχαρίας κατασπάραξε δάσκαλο - «Πάλευε κάτω από το νερό επί 15 λεπτά»

Δεν έχουν βρει ακόμη τη σορό του - Σοκάρουν οι περιγραφές των λουόμενων

Επίθεση από καρχαρία δέχθηκε κολυμβήτρια στις Μαλδίβες / Βίντεο αρχείο Alpha

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε ένας δάσκαλος στην Αυστραλία. Ενώ έκανε σερφ, ένας καρχαρίας τον άρπαξε, τον είχε στο νερό επί 15 λεπτά και μετά τον κατασπάραξε. Οι διασώστες ακόμα προσπαθούν να εντοπίσουν τη σορό του.

Ο 46χρονος δάσκαλος Σάιμον Μπακανέλο βρήκε τραγικό θάνατο στην Αυστραλία, όταν καρχαρίας τον άρπαξε και το έσυρε κάτω από το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά, πριν τον σκοτώσει.

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, σε δημοφιλή παραλία. Την ώρα που ο 46χρονος έκανε σερφ, περίπου 50 μέτρα από την ακτή, δέχθηκε επίθεση από καρχαρία, μπροστά στα μάτια των έντρομων πολιτών.

Εκείνη την ώρα, περίπου 16 άτομα, μεταξύ των οποίων ένα 13χρονο αγόρι, βρίσκονταν στο νερό και είδαν μπροστά στα μάτια τους να διαδραματίζεται η φρικιαστική επίθεση.

Δάσκαλος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν τον κατασπάραξε καρχαρίας

Ο 46χρονος δάσκαλος Σάιμον Μπακανέλο είναι το θύμα του καρχαρία. Η σορός του δεν έχει βρεθεί ακόμη

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Σάιμον προειδοποίησε τους άλλους λουόμενους να κολυμπήσουν πίσω στην ακτή, ενώ πάλευε με τον καρχαρία.

«Είδα τη σανίδα του να λιώνει, που σημαίνει ότι ήταν κάτω από το νερό, προσπαθώντας να επιστρέψει στην επιφάνεια. Έφυγε... Είδαμε τον καρχαρία να τον δαγκώνει στην πλάτη», υποστήριξε ένας από τους παρευρισκόμενους.

«Ο καρχαρίας προφανώς τον άφησε να φύγει, όμως επέστρεψε και τον πήρε ξάνα για τρίτη φορά», πρόσθεσε.

Εκτιμάται ότι ο 46χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ βρισκόταν κάτω από το νερό. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top