Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που καρχαρίας κατασπαράζει 23χρονο

Κολυμπούσε σε θάλασσα της Αιγύπτου

Επίθεση από καρχαρία δέχθηκε κολυμβήτρια στις Μαλδίβες / Βίντεο αρχείο Alpha

Ανατριχίλα προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει τη στιγμή που ένας καρχαρίας κατασπαράζει 23χρονο στην Αίγυπτο.

Καρχαρίας κατασπάραξε δάσκαλο - «Πάλευε κάτω από το νερό επί 15 λεπτά»

Ένας 23χρονος με καταγωγή από τη Ρωσία, μόνιμος κάτοικος της περιοχής, έχασε τη ζωή του όταν δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία - τίγρη στις ακτές της πόλης Χουργκάντα, στην Ερυθρά Θάλασσα της Αιγύπτου.

Μπαχάμες: Καρχαρίας κατασπάραξε γυναίκα μπροστά στην οικογένειά της

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ο άνδρας να δέχεται επίθεση από τον καρχαρία την ώρα που κολυμπά και προσπαθεί να βγει στην ακτή. Ο 23χρονος όμως δεν πρόλαβε και ο καρχαρίας τον δάγκωσε και τον έσυρε κάτω από το νερό. 

 

 

Δευτερόλεπτα αργότερα, η παραλία γέμισε αίμα, ενώ ο 23χρονος πάλευε να ξεφύγει από τα σαγόνια του καρχαρία. «Θεέ μου, θεέ μου», ακούγεται να φωνάζει σοκαρισμένη μια γυναίκα που τραβάει το βίντεο.

Μετά την επίθεση, άνθρωποι έσπευσαν να βοηθήσουν τον άνδρα, όμως ήταν πλέον αργά. 

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, οι αρχές έπιασαν τον καρχαρία που προκάλεσε το περιστατικό «για να τον εξετάσει και να ανακαλύψει τους πιθανούς λόγους της επίθεσής του και να υποδείξει εάν είναι το ίδιο ψάρι που προκάλεσε προηγούμενα ατυχήματα».

 

 

 

Μετά το φρικτό περιστατικό, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι έχουν αποκλείσει μια έκταση 74 χιλιομέτρων (46 μίλια) της ακτογραμμής, στην οποία θα απαγορεύεται η κολύμβηση και άλλα θαλάσσια σπορ μέχρι την Κυριακή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top