Τραγική ειρωνία: Πέθανε η γυναίκα που ξύπνησε την ώρα της κηδείας της

Είχε μείνει κλεισμένη στο φέρετρο για 5 ώρες!

Πέθανε η 76χρονη γυναίκα, η οποία είχε θεωρηθεί νεκρή και κυριολεκτικά ξύπνησε μέσα στο φέρετρό της την ώρα της κηδείας της. 

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Ισημερινού, η Μπέλα Μοντόγια πέρασε επτά ημέρες στην εντατική αλλά πέθανε το βράδυ της Παρασκευής μετά από εγκεφαλικό που υπέστη. Μετά το ασυνήθιστο περιστατικό που σημειώθηκε στην πόλη Μπαμπαχόγιο, το οποίο οδήγησε σε κυβερνητική έρευνα στο νοσοκομείο, η γυναίκα βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση.

Θρίλερ σε κηδεία: Η «νεκρή» χτυπούσε το φέρετρο για να βγει

Για την αντιμετώπιση του θέματος, έχει συσταθεί ειδική επιτροπή που θα εξετάσει τη διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικών θανάτου από το συγκεκριμένο νοσοκομείο. Ο γιος της εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις Αρχές που δεν παρείχαν καμία ιατρική εξήγηση για αυτό που συνέβη.

Η αδερφή της γυναίκας υπέβαλε μήνυση και είναι αποφασισμένη να εντοπίσει τον γιατρό που είναι υπεύθυνος για την κατά λάθος δήλωση για την κατάσταση της Μπέλα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπέλα είχε περάσει πέντε ολόκληρες ώρες ζωντανή μέσα στο φέρετρό της σε ένα γραφείο τελετών. Η ίδια που είχε εργαστεί ως νοσοκόμα, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Ο γιος της περιέγραψε την... κηδεία της. «Περίπου 20 από εμάς ήμασταν παρόντες. Μετά από περίπου πέντε ώρες, ακούσαμε ήχους που έβγαιναν από το φέρετρο», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top