Θρίλερ σε κηδεία: Η «νεκρή» χτυπούσε το φέρετρο για να βγει

Η γυναίκα είχε κηρυχθεί επίσημα νεκρή, αλλά δεν είχε πεθάνει

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς μιας 76χρονης γυναίκας που την είχαν για νεκρή όταν άρχισε να τους «καλεί» μέσα από το φέρετρο. Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στον Ισημερινό στην πόλη Μπαμπαχόγιο.

Σεισμός 6,8 Ρίχτερ στον Ισημερινό: 15 νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Η 76χρονη γυναίκα είχε κηρυχθεί επίσημα νεκρή από νοσοκομείο του Ισημερινού. Όμως η γυναίκα «ξύπνησε» κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας και άρχισε να χτυπάει το φέρετρο, προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο σοκ στους συγγενείς της. Το περιστατικό οδήγησε σε κυβερνητική έρευνα στο νοσοκομείο.

Οι συγγενείς της μετέφεραν άμεσα τη συνταξιούχο νοσοκόμα Μπέλα Μοντόγια πίσω στο νοσοκομείο μετά το «ξύπνημα» της Παρασκευής στην κεντρική πόλη Μπαμπαχόγιο, είπε ο γιος της Ζιλμπέρτο Μπαρμπέρα στο Associated Press.

 

«Μας τρόμαξε όλους», είπε ο Μπάρμπερα, προσθέτοντας ότι οι γιατροί λένε ότι η κατάσταση της μητέρας του παραμένει κρίσιμη. Το υπουργείο Υγείας του Ισημερινού δήλωσε ότι η γυναίκα βρισκόταν στην εντατική τη Δευτέρα σε νοσοκομείο στο Μπαμπαχόγιο, ενώ το υπουργείο ερευνά τους γιατρούς που εμπλέκονται στην περίπτωσή της.

Μια τεχνική επιτροπή συστάθηκε για να εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο το νοσοκομείο εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου, ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του. 

Ο Μπάρμπερα είπε ότι η μητέρα του ήταν αναίσθητη όταν μεταφέρθηκε στα επείγοντα και ότι λίγες ώρες αργότερα ένας γιατρός τον ενημέρωσε ότι ήταν νεκρή και του παρέδωσε πιστοποιητικό θανάτου. Στη συνέχεια, η οικογένεια την πήγε σε ένα γραφείο τελετών και εξεπλάγη αργότερα όταν άρχισε να ακούει περίεργους ήχους.

«Ήμασταν περίπου 20 άτομα εκεί», είπε ο Μπάρμπερα. «Μετά από περίπου πέντε ώρες, ακούγονταν ήχοι από το φέρετρο. Η μαμά μου ήταν τυλιγμένη σε σεντόνια και χτυπούσε το φέρετρο και όταν πλησιάσαμε μπορούσαμε να δούμε ότι ανέπνεε βαριά».

Η γυναίκα τώρα βρίσκεται στη ΜΕΘ και αναρρώνει.

 

Bίντεο δείχνει τους γιατρούς να φροντίζουν τη Μοντόγια, αφού οι αγαπημένοι της συνειδητοποίησαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή. Φαίνεται καθαρά ότι αναπνέει, καθώς την τοποθετούν σε ένα φορείο.

«Το αριστερό της χέρι χτυπούσε την πλευρά του φέρετρου και έτρεμε», είπε ο γιος της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης Ο ίδιος περιέγραψε το γεγονός ως «θαύμα από τον Θεό».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top