Απίστευτο σκηνικό: «Έστησε» την κηδεία του για να... «δώσει ένα μάθημα»

'Εβαλε στο κόλπο και τη σύζυγο και τα παιδιά του

Απίστευτο σκηνικό: «Έστησε» την κηδεία του για να «δώσει ένα μάθημα»

Ολόκληρη επιχείρηση για τον... δήθεν θάνατό του οργάνωσε ένας 45χρονος Βέλγος, για να δώσει, όπως είπε, ένα μάθημα στους συγγενείς του που δεν νοιάζονταν για εκείνον. 'Οχι μόνο «έστησε» την κηδεία του αλλά έβαλε στο κόλπο και τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Θρίλερ σε κηδεία: Η «νεκρή» χτυπούσε το φέρετρο για να βγει

Ο 45χρονος Ντέιβιντ Μπέρτεν από το Βέλγιο για να κάνει πιο πιστευτό τον «θάνατό» του έπεισε τη σύζυγο και τα παιδιά του να τον βοηθήσουν. Η μια από τις κόρες του, μάλιστα, έκανε ανάρτηση στα social media στην οποία έγραψε «καλό σου ταξίδι μπαμπά. Δεν θα σταματήσω να σε σκέφτομαι. Γιατί η ζωή να είναι τόσο άδικη; Γιατί εσύ; Ετοιμαζόσουν να γίνεις παππούς και είχες όλη τη ζωή μπροστά σου. Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε».

 

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

 

Κι ενώ η «κηδεία» του Μπέρτεν είχε ξεκινήσει το περασμένο Σαββατοκύριακο με τους συγγενείς του να έχουν ήδη συγκεντρωθεί, τον είδαν ξαφνικά μπροστά τους. Μάλιστα έκανε και θεαματική είσοδο στην κηδεία του αφού έφθασε με ελικόπτερο.

Αίγυπτος: Βρέθηκαν λείψανα του 23χρονου στην κοιλιά του καρχαρία

Τα βίντεο στο TikTok που ανέβασε ο... ζωντανός νεκρός προκάλεσαν αντιδράσεις με αρκετούς να κατηγορούν τον Μπέρτεν για «κακό αστείο».

 

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original - Thomas faut

 

Ο ίδιος πάντως υποστήριξε ότι «έστησε» την κηδεία του γιατί όπως είπε «έχω δει πράγματα από την οικογένειά μου που με στεναχωρούν. Δε με καλούν πουθενά και σε τίποτα. Κανείς δε με συναντά. Μεγαλώσαμε χωριστά. Γι' αυτό ηθελα να τους δώσω ένα μάθημα και να τους δείξω ότι δεν πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να τον συναντήσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top