Μηχανικός της Google αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον 14ο όροφο της εταιρίας

Η δεύτερη αυτοκτονία εργαζομένου της εταιρίας μέσα σε λίγους μήνες

Google: Μηχανικός Αυτοκτόνησε - Έπεσε Από Τον 14ο Όροφο

Ένας 31χρονος μηχανικός της Google έκανε «βουτιά θανάτου» από τον 14ο όροφο των κεντρικών γραφείων της εταιρίας στη Νέα Υόρκη.

CEO της Google: Δεν κοιμάμαι τα βράδια, η τεχνητή νοημοσύνη θέλει έλεγχο!

 

Ο νεαρός άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γνωστοποιηθεί, βρέθηκε νεκρός στον δρόμο της 15ης Λεωφόρου μπροστά από την εταιρία το πρωί της Πέμπτης.

Η αστυνομία έλαβε δεκάδες κλήσεις για το περιστατικό. Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ο 31χρονος δεν είχε τις αισθήσεις τους. Διεκομίσθη στο Bellevue Hospital, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν αποτυπώματα στην προεξοχή του 14ου ορόφου, όπου βρίσκεται μια υπαίθρια βεράντα. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας.

Μηχανικός της Google έπεσε από τον 14ο όροφο των γραφείων της Νέας Υόρκης

Τα γραφεία της Google στη Νέα Υόρκη / Φωτογραφία αρχείου AP (Mary Altaffer)

Αυτή είναι η δεύτερη αυτοκτονία υπαλλήλου της Google. Στις 16 Φεβρουαρίου ένας 33χρονος εργαζόμενος έβαλε και αυτός τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού.

Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn του, ο Jacob Pratt ήταν υπεύθυνος συνεργατών στην εταιρία για ενάμιση χρόνο. Ξεκίνησε στην Google ως διευθυντής πρακτορείου τον Μάιο του 2019.

Οι θάνατοί τους έρχονται λίγο καιρό μετά την απόλυση περίπου 12.000 από το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό της Google. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν αντιμετωπίζετε ως απειλή για την εργασία.

Η Alphabet, μητρική εταιρεία της Google, απέκλεισε 12.000 θέσεις εργασίας στον τελευταίο σκληρό γύρο απολύσεων που «σαρώνουν» τον τεχνολογικό τομέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top