Ινδονησία: Άνοιξε λάθος πόρτα ασανσέρ και βρέθηκε στο κενό

Τραγικός θάνατος για 38χρονη

Ινδονησία: Άνοιξε Το Ασανσέρ Και Βρέθηκε Στο Κενό

Μια 38χρονη βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροδρόμιο της Ινδονησίας, όταν άνοιξαν οι πόρτες ενός ανελκυστήρα και βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Aisiah Sinta Dewi βρισκόταν στον δεύτερο όροφο του αεροδρομίου Kualanamu και πήγαινε να συναντήσει την ανιψιά της στον χώρο του check – in.

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που άνδρας πετάει τη γυναίκα του από το πλοίο

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας μέσα στον ανελκυστήρα τη δείχνουν να μπαίνει μέσα και να κοιτά το κινητό της τηλέφωνο. Ξαφνικά ο ανελκυστήρας σταμάτησε με τις πόρτες να είναι κλειστές. Η γυναίκα έδειχνε μπερδεμένη και δεν είχε καταλάβει ότι οι πόρτες από πίσω της είχαν ανοίξει και μπορούσε να βγει. Άρχισε λοιπόν πανικόβλητη να πατά τα κουμπιά έκτακτης ανάγκης και ταυτόχρονα προσπαθούσε να ανοίξει τις πόρτες που ήταν κλειστές. 

Τηλεφώνησε επίσης στην ανιψιά της για να της πει ότι ήταν παγιδευμένη στο ασανσέρ και συνέχιζε να πιέζει τις κλειστές πόρτες. Τελικά άνοιξαν κι εκείνη βγήκε και βρέθηκε στο κενό, χάνοντας τη ζωή της με τραγικό τρόπο. 

Ινδονησία: Σκηνοθέτησε το θάνατό της επειδή... χρωστούσε

Σύμφωνα με την Daily Mail το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε τρεις μέρες μετά την πτώση της, αφού οι συγγενείς της ενημέρωσαν τις αρχές του αεροδρομίου ότι είχαν χάσει τα ίχνη της. 

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου απέδωσε το δυστύχημα σε προβληματική λειτουργία του ανελκυστήρα, προσθέτοντας πως η 38χρονη προσπάθησε να ανοίξει τις πόρτες. 

Από την πλευρά του ο αδελφός του θύματος έκανε λόγο για ελλιπή μέτρα ασφαλείας στο ασανσέρ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top