ΗΠΑ: Δίδυμα 18 μηνών βρέθηκαν νεκρά στον βυθό της πισίνας του σπιτιού τους

Τα πρόσεχε η προγιαγιά τους που πάσχει από Αλτχάιμερ

ΗΠΑ: Δίδυμα Πνίγηκαν Στην Πισίνα Του Σπιτιού Τους

Νεκρά εντοπίστηκαν δύο δίδυμα αδελφάκια μόλις 18 μηνών στην Οκλαχόμα. Τα παιδιά διέφυγαν της προσοχής της προγιαγιάς τους, έπεσαν στην πισίνα και πνίγηκαν.

Τα δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, πνίγηκαν την περασμένη εβδομάδα στην πισίνα που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού τους. Η προγιαγιά τους που πάσχει από Αλτσχάιμερ ξέχασε ανοιχτή την πίσω πόρτα του σπιτιού, τα παιδιά βγήκαν έξω και έπεσαν στο νερό.

Τα δίδυμα βρήκε νεκρά η μητέρα τους. Μετά από μια αγωνιώδη αναζήτηση τα εντόπισε στον βυθό της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις τους.

Η 37χρονη μητέρα ζει στο πολυτελές σπίτι των 565.000 δολαρίων με τον 42χρονο σύζυγό της, τα έξι τους παιδιά και τη γιαγιά της που πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Οκλαχόμα: Νεκρά δίδυμα που έπεσαν στην πισίνα του σπιτιού τους

Η οικογένεια είχε έξι παιδιά / Φωτογραφία Facebook 

Πώς έγινε η τραγωδία και πνίγηκαν τα δίδυμα

Όπως ανέφερε συγγενής της οικογένειας στην Daily Mail, η προγιαγιά των διδύμων άφησε την πίσω πόρτα ανοιχτή. Τα δίδυμα προφανώς βγήκαν έξω από το σπίτι και έπεσαν μέσα στην πισίνα.

Γείτονες ανέφεραν ότι την ημέρα της τραγωδίας είδαν τη μητέρα των διδύμων να μπαίνει αναστατωμένη στο πίσω μέρος του ασθενοφόρου, καθώς οι διασώστες μάχονταν για να σώσουν τα παιδιά της.

ΗΠΑ: Δίδυμα πνίγηκαν στην πισίνα του σπιτιού τους

Τα δίδυμα Λόκλιν και Λορέλι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από την πισίνα / Φωτογραφία Facebook

Η αστυνομία ερευνά τους θανάτους, αλλά δεν πιστεύει ότι υπήρξε κάτι ύποπτο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top