Γονείς τύλιξαν τον γιο τους με μεμβράνη για πλάκα – Τους τον πήρε η πρόνοια

Παρέμβαση των αρχών μετά από βίντεο στο TikTok

Γονείς Τύλιξαν Το Παιδί Τους Με Μεμβράνη Για Πλάκα

Σάλο προκάλεσε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok που δείχνει δύο γονείς να έχουν τυλίξει τον γιο τους με μεμβράνη. 

Το βίντεο είχε σαν αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η αστυνομία και η πρόνοια να αφαιρέσει την επιμέλεια του παιδιού έως ότου αξιολογηθεί το οικογενειακό περιβάλλον. 

 

@savannahglembin

 

♬ original sound - Savannah Glembin

 

«Ο γιος μας έχει αφαιρεθεί από εμάς έως ότου η πρόνοια αξιολογήσει το σπίτι μας, επειδή δημοσίευσα ένα βίντεο με τον σύζυγό μου και τον γιο μου να παίζουν», είπε η μητέρα του δίχρονου παιδιού, Savannah Glembin, σε νέο βίντεο στο TikTok.

Οι δύο γονείς είχαν τη φαεινή ιδέα να τυλίξουν το αγοράκι με μεμβράνη, ακινητοποιώντας τον τελείως για πλάκα, όπως είπαν και για παιχνίδι. 

Το βίντεο με το… «παιχνίδι» τους προσέλκυσε πολλούς θεατές, κάποιοι από τους οποίους το θεώρησαν επικίνδυνο.

Το βίντεο της Savannah δείχνει τον σύζυγό της να σπρώχνει το μικρό τους παιδί στο κρεβάτι τους, τυλιγμένο με τη μεμβράνη, χωρίς να μπορεί να κουνηθεί.

Το βίντεο με το «παιχνίδι» έχει κατέβει από τον λογαριασμό της Savannah, αλλά άλλοι χρήστες το έχουν αναπαράξει.

Ο μικρός στο βίντεο είναι εντελώς ακίνητος, με τα χέρια του δεμένα στα πλευρά του, ενώ πέφτει στα γόνατα καθώς τα δάκρυα αρχίζουν να τρέχουν στα μάτια του. 

Ο πατέρας του, που φοράει και τη στρατιωτική του στολή, χαμογελάει, καθώς κάνει πέρα -δώθε το αγόρι.

Μάλιστα, η μητέρα ακούγεται να λέει: «Αν έχετε ένα γκρινιάρικο νήπιο όλη μέρα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ηρεμήσετε».

Τελικά, μετά από τις αντιδράσεις, η μητέρα αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. 

«Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου δημοσιεύοντας αυτό το βίντεο. Ειλικρινά και αληθινά γελούσε και χαμογελούσε και βγήκε από το πλαστικό σε λιγότερο από πέντε λεπτά», είπε.

«Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση όπου ο Gunner έχει απομακρυνθεί από εμάς μέχρι οι υπηρεσίες να αξιολογήσουν το σπίτι μας, επειδή δημοσίευσα ένα βίντεο με τον σύζυγό μου και τον γιο μου να παίζουν.

Αυτό το βίντεο διαστρεβλώθηκε κατά κάποιον τρόπο, οι άνθρωποι νομίζουν ότι κακοποιούμε το παιδί μας. Αλλά γελούσε και χαμογελούσε και ήταν απλώς ένα αστείο πράγμα που έκανε ο Χανκ (ο σύζυγός της), επειδή ο Gunner έμπαινε στη σόμπα εκείνη την ημέρα και προσπάθησε να βάλει ένα πιρούνι σε μια πρίζα.

Ο Χανκ τον τύλιξε παιχνιδιάρικα με μεμβράνη, είχε χώρο να κινηθεί, έμοιαζε με μικρό αγγούρι. Σε κανένα σημείο δεν ήταν σε αγωνία ή έκλαιγε. Δε θα κάναμε ποτέ κακό στο γιο μας. Είναι το καλύτερο πράγμα που μας έχει συμβεί ποτέ», συνέχισε.

Σύμφωνα με νέο βίντεο που ανήρτησε η μητέρα, το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top