Σεισμός Τουρκία: Nεκροί ανταποκριστής του Anadolu, η σύζυγος & η κόρη τους

Οι σοροί της οικογένειας ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια στην επαρχία Χατάι

Συγκλονιστικές στιγμές από τις επιχειρήσεις διάσωσης στην Τουρκία μετά το φονικό σεισμό κατέγραψε το Star και η απεσταλμένη Κατερίνα Ρίστα- 7/2/22

Νεκρός είναι ο ανταποκριτής του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu στην πόλη Χατάι, Μπουράκ Μιλί, μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία. Μαζί του, τη ζωή τους έχασαν η σύζυγός του και η πέντε μηνών κόρη τους.

Ο 31χρονος Μπουράκ Μιλί, η 30χρονη σύζυγός του, Αϊσέν Μιλί 30 ετών και η κόρη τους Εϊλούλ Λίνα βρέθηκαν στα ερείπια του διαμερίσματός τους στην περιφέρεια της Αλεξανδρέτα της επαρχίας Χατάι.

Τα συνεργεία έρευνας και διάσωσης και εθελοντές ανέσυραν τα άψυχα σώματα της οικογένειας Μιλί την τέταρτη μέρα του σεισμού, χθες Πέμπτη.

Τα πτώματα του Μπουράκ Μιλί, της συζύγου του και του μωρού τους διακομίστηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου.

Ο Μπουράκ Μιλί, που ήταν απόφοιτος της Σχολής Τεχνικής Εκπαίδευσης Ισκεντερούν του Πανεπιστημίου Μουσταφά Κεμάλ της Χατάι, είχε παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις στα σύνορα με τη Συρία καθώς και στη Χατάι.

Ο εκλιπών, ο οποίος διέθετε επίσης διαπιστευτήρια πολεμικού ανταποκριτή, είχε γράψει πολλά ρεπορτάζ και είχε πάρει φωτογραφίες, που είχαν κάνει αίσθηση σε διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top