Ακόμα μία σύλληψη για το Qatargate: Χειροπέδες στον Μαρκ Ταραμπέλα

Σφραγίστηκε και το γραφείο του στην Ευρωβουλή

Προφυλακιστέοι παραμένουν η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι. Τι είπε αποκλειστικά στο Star ο δικηγόρος του Αντρέα Κοτσολίνο για το QatarGate / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στη σύλληψη του ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα προχώρησαν οι βελγικές αρχές, οι οποίες σφράγισαν και το γραφείο του στην Ευρωβουλή.

Αρχικά, τον Ταραμπέλα θα ανακρίνουν εκπρόσωποι της αστυνομίας και, σύμφωνα με τη Le Soir, αν κριθεί αναγκαίο θα εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή Μισέλ Κλεζ.

Qatargate: Παραίτηση Ταραμπέλα από αντιπροσωπεία της Ευρωβουλής

Ο δικηγόρος του Ταραμπέλα, Μαξίμ Τόλερ, δήλωσε στο Politico ότι ο πελάτης του δεν έχει εμφανιστεί ακόμη ενώπιον του ανακριτή, ωστόσο αυτό ενδέχεται να γίνει ακόμα εντός της ημέρας.

QatarGate: Ο Παντσέρι δίνει στοιχεία -«Στριμωγμένος ο σύντροφος της Καϊλή»

Η ασυλία του Βέλγου ευρωβουλευτή ήρθη την προηγούμενη εβδομάδα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και έτσι άνοιξε ο δρόμος στις βελγικές αρχές για να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Εύα Καϊλή: Aλλάζει τακτική - Η «μάχη» για να γυρίσει στην κόρη της

Ακόμη μία συλληψη για την υπόθεση με το σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate έκαναν οι βελγικές αρχές - Εδώ η προφυλακισμένη ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή / European Parliament

Ο Μαρκ Ταραμπέλα έχει ήδη διαγραφεί από την ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D) του Ευρωκοινοβουλίου λόγω της εμπλοκής του ονόματός του στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate, για το οποίο έχει προφυλακιστεί και η Εύα Καϊλή.

«Η Καϊλή δεν είπε ότι έδωσε τη βαλίτσα στον πατέρα της για να την κρύψει»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top