Θεοδώρα: Η «άγνωστη» κόρη του τέως βασιλιά - Η ζωή στην Αμερική

Ο αρραβωνιαστικός της κι ο γάμος που ματαιώνεται για 3η φορά

Δείτε αποκλειστικές εικόνες του STAR από την κηδεία στο Τατόϊ

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, στενοί φίλοι και συγγενείς του έκπτωτου, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκαν στην Αθήνα για την κηδεία. Ανάμεσα τους η μικρότερη από τις κόρες του, Θεοδώρα, η οποία πραγματοποίησε ένα μακρινό ταξίδι από την Αμερική προκειμένου να αποχαιρετίσει τον πατέρα της. 

Ανακωχή για Μαρί Σαντάλ και Λετίθια - Περπατούν ξανά αγκαλιασμένες

Στο πλευρό της Θεοδώρας ήταν ο αρραβωνιαστικός της, Μάθιου Κουμάρ, με τον οποίο ζουν μόνιμα στο Λος Άντζελες. 

Η Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της. Μαζί τους η Τατιάνα Μπλατνικ και η Νίνα Φλορ / NDP, Πέτρος Νικολαρέας

 Η 39χρονη Θεοδώρα, η οποία διατηρεί χαμηλό προφίλ και σπάνια δημοσιεύει στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωής, ασχολείται με την υποκριτική και κάνει καριέρα στην Αμερική με το όνομα Θεοδώρα Γκρις.

Ποια είναι η Θεοδώρα

Η μικρότερη κόρη του έκπτωτου, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας είναι απόφοιτη Θεατρικών Τέχνών του πανεπιστημίου Μπράουν της Βοστώνης των ΗΠΑ και μετά το πέρας των σπουδών της εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες, όπου γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κουμάρ, ο οποίος επαγγέλλεται δικηγόρος. 

Παλαιότερη επίσκεψη της Θεοδώρας στην Ελλάδα με αφορμή τον εορτασμό της χρυσής επετείου των γονιών της. Μαζί της ο αδερφός της, Φίλιππος. / AP, Petros Giannakouris

Το ζευγάρι προετοιμάζει το γάμο του από το 2018, οπότε και ανακοίνωσε τους αρραβώνες ωστόσο είναι η τρίτη φορά που ματαιώνεται, αφού τόσο η πανδημία του κορωνοϊού, όσο κι ο γάμος του Φιλίππου με τη Νίνα Φλορ, άλλαξαν τα σχέδια της Θεοδώρας και του δικηγόρου αρραβωνιαστικού της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top