Ανακωχή για Μαρί Σαντάλ και Λετίθια - Περπατούν ξανά αγκαλιασμένες

Ιστορική επανένωση - Στο πλευρό της βασίλισσας Σοφίας ο Χουάν Κάρλος

Όσα έγιναν στην ταφή στο Τατόι - Αποκλειστικές εικόνες / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Οι σχέσεις δύο «γαλαζοαίματων» κυριών αποκαταστάθηκαν, όπως μαρτυρούν φωτογραφικά στιγμιότυπα. Ο θάνατος του έκπτωτου, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου φαίνεται ότι οδήγησε σε ιστορική επανένωση.

Ανακωχή για Μαρί Σαντάλ και βασίλισσα Λετίθια- ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου Star 17/1/23

Ο λόγος για τη σύζυγο του Παύλου, Μαρί Σαντάλ, και τη σύζυγο του βασιλιά Φελίπε, βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίθια. Μάλιστα, διεθνή μέσα σχολιάζουν τις φωτογραφίες που οι δύο κυρίες απεικονίζονται αγκαλιασμένες να αποχωρούν από εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, όπου προηγουμένως είχαν δειπνήσει μαζί με τους συζύγους τους.  

Κηδεία Κωνσταντίνου: Ισχυρά μέτρα ασφαλείας και σήμερα στη Αθήνα

Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις της 54χρονης Μαρί Σαντάλ και της 50χρονης βασίλισσας Λετίθια «πάγωσαν» το 2018 λόγω διαμάχης. Τότε, η Λετίθια και η βασίλισσα Σοφία λογομάχησαν δημόσια, όταν η δεύτερη θέλησε να φωτογραφηθεί με τις εγγονές της, πριγκίπισσα Λεονόρ και Σοφία και η πρώτη αντέδρασε, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου. «Καμία γιαγιά δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση!», έσπευσε να σχολιάσει στο Twitter η Μαρί Σαντάλ και έγιναν πρωτοσέλιδο σε πολλές εφημερίδες. Από τότε ξέσπασε «έχθρα» ανάμεσα στις δύο κυρίες, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, έχουν βάλει, πλέον, στην άκρη τις διαφορές που τις χώριζαν.

 

O βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας και η βασίλισσα Λετίθια / Intime

Παύλος και Μαρί Σαντάλ / NDP, Ανδρέας Νικολαρέας

Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια εμφανίστηκαν μαζί δημόσια

Πρόκειται για ιστορική επανένωση της ισπανικής βασιλικής οικογένειας, όπως γράφει η El Pais. «Το βράδυ της Κυριακής, 15 Ιανουαρίου του 2023, μια ημέρα πριν από την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η 50χρονη βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίθια και η 54χρονη Μαρί - Σαντάλ, αποχώρησαν από ελληνικό εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας αλά μπρατσέτα και χαμογελαστές», γράφει η γερμανική έκδοση του περιοδικού Gala.  

Ξανά μαζί Χουάν Κάρλος και Σοφία

Την ίδια ώρα, υποβασταζόμενος και κρατώντας ένα μπαστούνι εμφανίστηκε στην κατάμεστη Μητρόπολη Αθηνών ο Χουάν Κάρλος στο πλευρό της επίτιμης βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφίας. Πρόκειται, ουσιαστικά, για την πρώτη – από κοινού – δημόσια εμφάνιση τους, μετά το άτυπο διαζύγιο τους.

Στο πλευρό της βασίλισσας Σοφίας ο Χουάν Κάρλος / AP Photo, Petros Giannakouris

Σε ένα σπάνιο αποκλειστικό στιγμιότυπο του Star, ο βασιλίας Φελίπε αγκάλιασε και φίλησε τον πατέρα του Χουάν Κάρλος.

Ο βασιλιάς Φελίπε αγκαλιάζει τον πατέρα του, Χουάν Κάρλος / Φωτογραφία από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Σημειώνεται ότι ο Χουάν Κάρλος παραιτήθηκε από τον θρόνο υπέρ του γιου του Φελίπε το 2014 και ζει εξόριστος στο Άμπου Ντάμπι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top