Σκύλος σώζει παιδί από επίθεση άλλου σκύλου - Βίντεο με 1 εκατ. views

Ο γενναίος σκύλος έγινε viral στο twitter

Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο Διαδίκτυο όπου φαίνεται ένας σκύλος να να υπερασπίζεται και να σώζει τον μικρό ιδιοκτήτη του από έναν άλλον σκύλο / Βίντεο ΕΡΤ

Viral έχει γίνει το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο views στο twitter, όπου φαίνεται ένας σκύλος να υπερασπίζεται και να σώζει τον μικρό ιδιοκτήτη του από έναν άλλον σκύλο, δείχνοντας τα έντονα ένστικτα φύλαξης της αγέλης (δηλ.,  των αγαπημένων του προσώπων) που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο είδος.

Έρευνα: Μπορούμε να προβλέψουμε τη συμπεριφορά ενός σκύλου από τη ράτσα;

Στο βίντεο, το οποίο καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται το παιδί να παίζει αμέριμνο και χαρούμενο με τον σκύλο του, στο μπροστινό μέρος του σπιτιού τους, όταν ξαφνικά ένας άλλος σκύλος -με απροσδιόριστες διαθέσεις- εμφανίζεται να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το παιδί.

Σκύλος & Άνθρωπος: Μία αμφίδρομη σχέση αγάπης και αφοσίωσης

Τότε, ο σκύλος της οικογένειας, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, μπαίνει ανάμεσα στο αγοράκι και και τον άλλον σκύλο, και τον διώχνει άμεσα μακριά από το παιδί. 

Πώς να γυμναστείτε παρέα με τον σκύλο σας!

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζεται η μητέρα του αγοριού, που το παίρνει αμέσως αγκαλιά, καθώς και ο ιδιοκτήτης του άλλου σκύλου, ο οποίος τον πήγαινε βόλτα χωρίς οδηγό, τον απομακρύνει από το σημείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top