Γαλλία: Πατέρας δηλητηρίασε τη σύζυγο και τις κόρες του και αυτοκτόνησε

Είχαν αποφασίσει να χωρίσουν - Η γυναίκα είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό

Γαλλία: Πατέρας Δηλητηρίασε Σύζυγο Και Κόρες Και Αυτοκτόνησε

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στη Γαλλία. Πατέρας δηλητηριάσε τη γυναίκα του και τις δυο κόρες του και αυτοκτόνησε. Πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει στην αστυνομία πως ο σύζυγος της, την είχε χαστουκίσει και του είχε ανακοινώσει ότι θα τον εγκαταλείψει.

Νεκρή εντοπίστηκε την Κυριακή μια τετραμελής οικογένεια στην περιοχή Finistère της Γαλλίας. 

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση που θεωρείται ανθρωποκτονία από πρόθεση έχει ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, πιστεύεται ότι η οικογένεια δηλητηριάστηκε, αφού κανένα από τα πτώματα δεν έφερε ίχνος εξωτερικής πληγής ή πυροβολισμού.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο λίγο μετά τις 10 το πρωί μετά από κλήση της μητέρας της, η οποία δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με μία από τις κόρες της στο τηλέφωνο και ανησύχησε.

Φτάνοντας στο σπίτι της οικογένειας, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά το σώμα του 41χρονου πατέρα, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο ισόγειο του σπιτιού. Στη συνέχεια βρήκαν τα πτώματα των δύο κοριτσιών, ηλικίας 8 και 11 ετών. Η καθεμία ήταν στο κρεβάτι της και στο δωμάτιό της στον πρώτο όροφο. Η σορός της 38χρονης μητέρας βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού. 

Νεκρός βρέθηκε και ένας σκύλος, που προφανώς ανήκε στην οικογένεια.

Βασικός ύποπτος είναι ο πατέρας της οικογένειας που φαίνεται ότι δηλητηρίασε τα δύο παιδιά και τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Το δράμα είναι πιθανότατα αποτέλεσμα της απόφασης του ζευγαριού να χωρίσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα είχε καταγγείλλει στην αστυνομία πως ο σύζυγος της την είχε χτυπήσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top