Γιατρός-φονιάς: Τη σκότωσε χρησιμοποιώντας κοκαϊνη κατά την ερωτική πράξη

Συγκλονιστική υπόθεση στη Γερμανία

Γιατρός

Αποζημίωση για το θύμα του καλείται να πληρώσει στη Γερμανία ένας γιατρός, ο οποίος οδήγησε στον θάνατο την ερωμένη του χρησιμοποιώντας κοκαϊνη την ώρα της ερωτικής πράξης.

Βραζιλία: Άγρια δολοφονία 23χρονης influencer μέσα στο σπίτι της

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 46χρονος χειρουργός δρ Αντρέας Νταβιντ Νίντερμπίχλερ, καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης το 2019, καθώς κρίθηκε ότι οδήγησε στον θάνατο την 38χρονη ερωμένη του.

Ο γιατρός, οδήγησε την ερωτική του παρτενέρ να πάρει υπερβολική δόση κοκαΐνης την οποία είχε τοποθετήσει στα γεννητικά του όργανα. 

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Νίντερμπιχλερ ισχυρίστηκε ότι η 38χρονη - η οποία πέθανε καθώς υπέστη δύσπνοια και κατέρρευσε- γνώριζε για την κοκαΐνη. Το δικαστήριο ωστόσο απέρριψε τους ισχυρισμούς του και τον καταδίκασε.

Τώρα με νέα δικαστική απόφαση, ο γιατρός πρέπει να καταβάλει 13.280 ευρώ στην ασφαλιστική εταιρία η οποία πλήρωσε την ιατρική περίθλαψη που είχε απαιτηθεί για την άτυχη γυναίκα προτού πεθάνει.

Νωρίτερα, ο καταδικασθείς γιατρός είχε αρνηθεί να καταβάλει αποζημιώσεις στην οικογένεια της γυναίκας, που ήταν παντρεμένη.

Παρίσι: Με «σύμβολα» η σορός της 12χρονης Λόλα που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Η 38χρονη δεν ήταν το μοναδικό θύμα του γιατρού. O Νίντερμπίχλερ φέρεται να νάρκωσε και να κακοποίησε σεξουαλικά άλλες τρεις γυναίκες μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Φεβρουαρίου 2018.

Σύμφωνα με την έρευνα, έβαλε κρυφά κοκαΐνη στα ποτήρια της σαμπάνιας τους, στο κραγιόν τους και στην οδοντόκρεμά τους.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top