Βρετανία: Υπνοθεραπευτής κακοποίησε σεξουαλικά πελάτισσά του

Την υπνώτισε και της έλεγε να βάλει «αντηλιακό στο σώμα της»

Βρετανία

Απίστευτη υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης διαδραματίστηκε στη Βρετανία με πρωταγωνιστή έναν υπνοθεραπευτή. Κατά τη διάρκεια της ύπνωσης πελάτισσάς του, εκείνη νόμιζε ότι καθόταν σε μια ξαπλώστρα και έβαζε αντηλιακό, ενώ ο υπνοθεραπευτής την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Melanie C: «Ένιωθα βιασμένη, πολύ ευάλωτη και ντροπιασμένη»

Σε ποινή φυλάκισης 29 μηνών καταδικάστηκε ένας υπνοθεραπευτής στη Βρετανία που επιτέθηκε σεξουαλικά σε πελάτισσά του.

Ο Βρετανός υπνοθεραπευτής 58χρονος Ιαν Ρόπερ

Ο 58χρονος Βρετανός υπνοθεραπευτής Ίαν Ρόπερ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 58χρονος Ίαν Ρόπερ «διέταξε» την εν υπνώσει γυναίκα να βγάλει τα ρούχα της ενώ εκείνη νόμιζε ότι καθόταν σε μια ξαπλώστρα στον ήλιο και ότι έβαζε αντηλιακή κρέμα στο σώμα της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της δίκης, η γυναίκα καθοδηγήθηκε στο να συμμετάσχει σε σεξουαλική πράξη μαζί του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Μάλιστα, όταν η γυναίκα κάποια στιγμή ξύπνησε από την ύπνωση τότε ο Ρόπερ προσπάθησε να την υπνωτίσει ξανά ώστε να μην καταλάβει τι είχε συμβεί.

Αν και αρχικά ο υπνωτιστής ισχυρίστηκε ότι οι κατηγορίες εναντίον του ήταν ψευδείς, αργότερα ομολόγησε την ενοχή του.

Καθηγήτρια κακοποιούσε σεξουαλικά μαθητή της στο σχολείο επί τρία χρόνια

Ο δικαστής που καταδίκασε τον Ρόπερ ανέφερε ότι τα ενδιαφέροντά του υποκινούνταν από «εγωιστικές και σεξουαλικές» επιθυμίες.

Βρετανία-58χρονος υπνοθεραπευτής: Η επίθεση στο θύμα του - Πώς την υπνώτισε

Ο εισαγγελέας Ντέιβιντ ΜακΓκόνιγκαλ είπε ότι ο κατηγορούμενος αρχικά υπνώτισε τη γυναίκα αγγίζοντας τον ώμο της και στη συνέχεια την πήγε στο «ασφαλές μέρος» της.

Τότε ο Ρόπερ άρχισε να κάθεται πιο κοντά της και της είπε ότι «το μόνο που είχε σημασία ήταν η φωνή του και πως έπρεπε να ακούσει την εντολή του».

Στη συνέχεια της είπε ότι ήταν ξαπλωμένη σε μια ξαπλώστρα στον ήλιο και πως έπρεπε να βάλει μια αντηλιακή κρέμα στο σώμα της. Μάλιστα κάποια στιγμή η γυναίκα φέρεται να ξύπνησε και κατάφερε να σπρώξει τον Ρόπερ μακριά.

Ο Ρόπερ προσπάθησε να την ξαναυπνωτίσει για να μη θυμάται τι συνέβη.

Μετά την καταγγελία της γυναίκας στην αστυνομία, ο Ρόπερ υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές με πελάτες όσο βρίσκονταν υπό ύπνωση.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, ωστόσο, οι αστυνομικοί βρήκαν άσεμνες εικόνες παιδιών στον φορητό υπολογιστή του Ρόπερ.

Ο Ρόπερ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 25 μηνών για το σεξουαλικό αδίκημα εναντίον της γυναίκας και σε επιπλέον φυλάκιση τεσσάρων μηνών για τις άσεμνες εικόνες παιδιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top