Melanie C: «Ένιωθα βιασμένη, πολύ ευάλωτη και ντροπιασμένη»

Το πρώην Spice Girl αποκάλυψε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά

Δείτε φωτογραφίες της Melanie Chisholm

Το πρώην μέλος των Spice Girls, Melanie Chisholm, η οποία έγινε γνωστή και ως Mel C αποκάλυψε πρόσφατα μία τρομακτική εμπειρία που είχε μία ημέρα πριν από την πρώτη συναυλία του συγκροτήματος, όταν κακοποιήθηκε σεξουαλικά στο παρελθόν από άγνωστο άνδρα.

Spice Girls: Αυτό είναι το τραγούδι που τις απογείωσε - Το θυμάσαι;

Στην αυτοβιογραφία της ‘Who I Am’ που πρωτοκυκλοφόρησε χθες, η Sporty Spice -όπως την αποκαλούσαν οι fans της για τα sporty looks που επέλεγε- ανέφερε με λεπτομέρειες ό,τι συνέβη εκείνη την τραγική ημέρα. Η 48χρονη σήμερα Melanie αποκάλυψε ότι το 1997 δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από έναν υπάλληλο στο σπα του ξενοδοχείου που διέμενε με το συγκρότημα στην Κωνσταντινούπολη.

 

 

Έπειτα από το άσχημο αυτό περιστατικό η Mel C εμπιστεύτηκε ό,τι της συνέβη στα υπόλοιπα μέλη των Spice Girls, αλλά όταν ζήτησαν εξηγήσεις από τη ρεσεψιόν για το περιστατικό, ο άντρας είχε ήδη αποχωρήσει από το ξενοδοχείο. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Δεν είχαμε κάνει ποτέ συναυλία ξανά και κάναμε πρόβες πολλές εβδομάδες, δοκιμάζαμε κοστούμια, μακιγιάζ, μαλλιά, όλα οδηγούσαν σε όσα ήθελα να κάνω και όλα όσα ήθελα να είμαι».

Victoria Beckham: Η throwback φωτογραφία από όταν ήταν κοριτσάκι!

Είχε αποφασίσει, πριν από τη συναυλία να βρει έναν τρόπο να χαλαρώσει, ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει καλύτερα στην πρώτη της εμφάνιση, οπότε και αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της, ένα μασάζ. Όπως αποκαλύπτει: «Αυτό που μου συνέβη, το έθαψα αμέσως γιατί είχα άλλα πράγματα στα οποία έπρεπε να εστιάσω. Δεν ήθελα να δημιουργήσω ζήτημα αλλά δεν είχα και τον χρόνο να το διαχειριστώ».

 

 

Αφού πέρασαν 25 χρόνια από αυτό το τραγικό περιστατικό, αποφάσισε να μοιραστεί αυτό που της συνέβη: «Μου ήρθε σε ένα όνειρο, ξύπνησα και ήταν στο μυαλό μου. Και συνειδητοποίησα ότι δεν είχα σκεφτεί καν να το συμπεριλάβω στο βιβλίο. Μετά σκέφτηκα αν θέλω να το αποκαλύψω. Και απλά είπα ότι είναι σημαντικό για μένα να το πω και επιτέλους να το διαχειριστώ και να το επεξεργαστώ».

To συγκρότημα των Spice Girls σε εμφάνισή του το 2012 / Φωτογραφία AP

Ζιζέλ: «Έκανα το καθήκον μου απέναντι στον άντρα μου»

«Ένιωθα βιασμένη, πολύ ευάλωτη και ντροπιασμένη», είπε εξηγώντας πως «μετά ένιωθα αμφιβολίες, αν έχω δίκιο. Ήμουν σε ένα περιβάλλον που βγάζεις τα ρούχα σου μπροστά σε έναν επαγγελματία». Όπως είπε «υπήρχαν πολλές σκέψεις και συναισθήματα και ένιωσα ότι θέλω να το μοιραστώ γιατί με επηρέασε. Το είχα θάψει όπως είμαι σίγουρη ότι κάνουν πολλές γυναίκες και άντρες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top