Σύλληψη ομογενή για τη δολοφονία μιας γυναίκας στη Νέα Υόρκη 

Συγκλονισμένη η ελληνική κοινότητα στην Αστόρια

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινότητα στην Αστόρια της Νέας Υόρκης μετά τη σύλληψη ομογενή ως υπόπτου για τη δολοφονία μιας γυναίκας. Ο δράστης τη μαχαίρωσε και στη συνέχεια αμπαρώθηκε στο σπίτι του.

Νέα Υόρκη: 22χρονη βρέθηκε τεμαχισμένη σε δύο βαλίτσες μέσα στο σπίτι της

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει μόλις περάσει χειροπέδες στον 34χρονο ομογενη Πήτερ Ζησόπουλο. Κατάφερε πολλές μαχαιριές στην Άλισον Ρούσο Έλινγκ, 61 ετών, βαθμοφόρο στο τμήμα πρώτων βοηθειών της πυροσβεστικής υπηρεσίας , μέρα μεσημέρι.

To θύμα της δολοφονίας με μαχαίρι στη Νέα Υόρκη

To θύμα της δολοφονίας με μαχαίρι στη Νέα Υόρκη 

H γυναίκα αποφάσισε να αγοράσει μεσημεριανό, μισό τετράγωνο μακριά από τον σταθμό της στην Αστόρια, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε από το πουθενά, έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει την τραυματιοφορέα της Πυροσβεστικής.

Η γυναίκα, η οποία ήταν σε υπηρεσία και φορούσε τη στολή της,  μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και ο φερόμενος ως δράστης κατάφερε να φύγει και να αμπαρωθεί στο σπίτι του.

Ο 34χρονος ομογενής προσήχθη ενώπιον Δικαστή όπου του απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Η Έλινγκ υπηρετούσε 24 χρόνια στο Σώμα, με αυτοθυσία. Ήταν μια από τις ηρωίδες που έτρεξε να σώσει κόσμο κατά την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Η οικογένεια οι φίλοι και οι συνάδελφοι της έχουν βυθιστεί στο πένθος.

O Μητσοτάκης στο Ground Zero της Νέας Υόρκης 

Tα αμερικανικά Μέσα γράφουν ότι ο 34χρονος ομογενής  χαρακτηρίστηκε ως ένας μοναχικός τύπος που πάλευε με την ψυχική του υγεία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top