Νέα Υόρκη: 22χρονη βρέθηκε τεμαχισμένη σε δύο βαλίτσες μέσα στο σπίτι της

Αναζητείται ο φίλος της

Νέα Υόρκη: 22χρονη Βρέθηκε Τεμαχισμένη Σε Βαλίτσες

Φρίκη στις ΗΠΑ. Μια 22χρονη κοπέλα βρέθηκε διαμελισμένη σε δύο βαλίτσες σε διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές που αναζητούν τον φίλο της.

Οι κάτοικοι του κτιρίου ανέφεραν μια άσχημη μυρωδιά και είπαν στην ασφάλεια δεν είχαν δει την κοπέλα για πολλές ημέρες.

Ένας φύλακας πήγε στο διαμέρισμά της στον 6ο όροφο και προσπάθησε να εισέλθει, αλλά τον εμπόδισε ο 23χρονος φίλος της γυναίκας, ο οποίος φέρεται να έμενε στο διαμέρισμα μερικές φορές.

Ο φρουρός επέστρεψε κάτω για να καλέσει την αστυνομία και είδε τον νεαρό με έναν άλλο άνδρα να βγαίνουν κρυφά, κρατώντας μια «ύποπτη τσάντα με αποδεικτικά στοιχεία». Τότε ο φύλακας επέστρεψε στο διαμέρισμα και ανακάλυψε τις δύο βαλίτσες με τα λείψανα της γυναίκας. Το μπάνιο ήταν γεμάτο με αίματα, ενώ βρέθηκε και ένας μπαλτάς για κρέατα.

Φίλοι της λένε το θύμα ήταν ένα γλυκό και ταπεινό κορίτσι, μια νέα κοπέλα που δεν είχε προλάβει ακόμα να ζήσει τη ζωή της.

Οι ερευνητές αναζητούν πλέον τον φίλο της, ο οποίος είχε παραβιάσει τα περιοριστικά μέτρα που του είχε κάνει και εμφανιζόταν συχνά στο διαμέρισμά της απροειδοποίητα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, το ζευγάρι είχε τσακωθεί έντονα πριν από δύο εβδομάδες. 

Ο ιατροδικαστής θα καθορίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου. Η έρευνα παραμένει ενεργή και σε εξέλιξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top