Βασίλισσα Ελισάβετ: Η γλώσσα του σώματος «πρόδωσε» τους royals

Πώς έδειξαν τη θλίψη τους William - Kate και Ηarry - Meghan στην πομπή

Όσα έγιναν στην πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ. Τι λέει ειδικός για τη γλώσσα του σώματος για την εμφάνιση και τη στάση Meghan - Kate  / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που παρευρέθηκαν στην πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ στο Γουεστμίνστερ έδειξαν τη θλίψη τους με διαφορετικούς τρόπους.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τεράστιες ουρές για το «ύστατο χαίρε»

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος ανέλυσε τις παρουσίες της Kate Middleton, της Meghan Markle και των άλλων γυναικών που έδωσαν χθες το «παρών» στην πομπή της σορού της βασίλισσας Ελισάβετ από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Γουεστμίνστερ.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι καλεσμένοι στην κηδεία

Τη πιο ζοφερή μέρα από τον θάνατο της Βασίλισσας, η Kate, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, εμφανίστηκε σιωπηλά θλιμμένη, καθώς ακολουθούσε το φέρετρο από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Γουέστμινστερ Χολ με αυτοκίνητο. 

Meghan Markle: Τους έστησε μια ώρα για να κάνει μαλλιά και μακιγιάζ

Μαζί της ήταν η Σόφι, η κόμισσα του Γουέσεξ - που «κατάπιε τα δάκρυα» της - και η Meghan, η Δούκισσα του Σάσεξ, που υιοθέτησαν μια «τέλεια έκφραση», καθώς ενώθηκαν με τους συζύγους τους και άλλους βασιλικούς στην ιστορική αίθουσα. 

Μέγκαν Μαρκλ και πριγκίπισσα Σόφι

Η Σόφι με την Meghan Markle στο αυτοκίνητο που ακολουθεί την πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ στο Γουεστμίνστερ / AP

Μέγκαν Μαρκλ

«Η βασιλική οικογένεια εμφανίστηκε ως χορογραφημένη, σαν ιπτάμενες χήνες για αυτή την εμφάνιση, περπατώντας σε έναν πολύ επίσημο σχηματισμό», αναφέρει στη Daily Mail η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Judi James.

βασιλική οικογένεια

βασιλική οικογένεια 2

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας William και Δούκας του Σάσεξ Harry άφησαν και πάλι στην άκρη την κόντρα τους και στάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον, καθώς συνόδευαν την αγαπημένη τους γιαγιά στα κτίρια του Κοινοβουλίου, προσθέτει.

Ουίλιαμ και Χάρι

Η κ. Τζέιμς ανέφερε στη MailOnline ότι η τυπικότητα της περίστασης «έσπασε» μόνο για λίγο, όταν ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan άπλωσαν τα χέρια τους για να πιαστούν, καθώς κάθοντας πίσω από τον William και την Kate.

«Η χειρονομία τους φαινόταν σχεδόν απελπιστικά απαραίτητη και ήταν το μόνο ζευγάρι που αναγνώρισε πραγματικά ο ένας τον άλλον και λειτούργησε εκτός φόρμας», ανέφερε η ειδικός.

πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Η Meghan έτριβε απαλά το χέρι του Harry με τον αντίχειρά της, σε μια χειρονομία καθησυχασμού και το πιθανότερο ήταν ότι χρησιμοποιήθηκε ως σύστημα αμοιβαίας.

Για τη στιγμή που η πομπή κινούνταν, η Τζέιμς παρατήρησε ότι υπήρχαν πολύ μεγάλα χωρικά κενά μεταξύ των Royals, «οπότε δεν υπήρχε κανενός είδους αλληλεπίδραση, που σημαίνει ότι όλοι φαίνονταν μοναχικοί και χαμένοι στον προβληματισμό».

«Ακόμη και οι σύζυγοι που ακολουθούσαν με τα αυτοκίνητά τους φαινόταν να είναι σιωπηλές. Η Kate κάθισε δίπλα στην Καμίλα σε μια πόζα λύπης και η Σόφι κάθισε περίλυπη δίπλα στη Meghan», είπε.

Καμίλα και Κέιτ

«Όταν η Kate μπήκε στην αίθουσα του παλατιού, φαινόταν να είναι τόσο σιωπηλά λυπημένη όσο η Σόφι, με σφιγμένα χείλη και στενά μάτια που υποδηλώνουν ότι ήταν σχεδόν έτοιμες να κλάψουν», πρόσθεσε. Επεσήμανε, δε, πως δεν υπήρχαν καθόλου «σημάδια κοινωνικοποίησης» μέχρι που έκαναν ουρά σε ζευγάρια.

«Ενώ τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας διατήρησαν τον αέρα της σιωπηλής επισημότητάς τους, ο Harry και η Meghan έκλεισαν το χάσμα μεταξύ τους. Οι χειρονομίες και το άγγιγμα των χεριών τους έδειχναν ότι ανυπομονούσαν να έρθουν ξανά σε κυριολεκτική επαφή».

Χάρι και Μέγκαν 2

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι έδειξε η γλώσσα του σώματος για William, Harry, βασιλιά Κάρολο, πρίγκιπα Άντριου και πριγκίπισσα Άννα

Ο Harry και ο William περπάτησαν δίπλα-δίπλα, πίσω από το φέρετρο αυτή τη φορά και όχι με τον Πίτερ Φίλιπς ανάμεσά τους, όπως είχε κριθεί απαραίτητο κατά τη διάρκεια της κηδείας του Φίλιππου. Και οι δύο είχαν κάτι σαν poker face καθώς περπατούσαν, ειδικά ο Γουίλιαμ, ο οποίος φορούσε στρατιωτική στολή.

Η γλώσσα του σώματος του Harry ήταν λιγότερο τυπική.

Ουίλιαμ και Χάρι 2

Ο πρίγκιπας Άντριου, που στεκόταν μόνος του και δε φορούσε στολή, φαινόταν να χρησιμοποιεί το ύψος του για να στέκεται άκαμπτα ψηλά σαν να είναι μόνιμα σε προσοχή, με ανασηκωμένο το πηγούνι του και το στόμα του σφιγμένο και συνοφρυωμένο, κάτι που φανέρωνε σαν να ήταν διαρκώς στο καθήκον.

πρίγκιπας Άντριου

κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ

Η πριγκίπισσα Άννα φαινόταν σαν να μη μπορούσε να πάρει τα μάτια της από το φέρετρο της μητέρας της, μια κίνηση που έδειχνε σαν να φρουρούσε τη μητέρα της μέχρι την τελευταία στιγμή.

πριγκίπισσα Άννα

Όσον αφορά τον βασιλιά Κάρολο, σύμφωνα με την ειδικό στη γλώσσα του σώματος, τον πρόδωσε ένα σημάδι «απόλυτης θλίψης»:  «Ο βασιλιάς Κάρολος φάνηκε να κάνει μια μικρή κίνηση με το πρόσωπό του που έδειχνε απόλυτη θλίψη, όταν το στόμα του τεντώθηκε ξαφνικά στο πλάι και το σαγόνι του άνοιξε ελαφρά». 

βασιλιάς Κάρολος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Meghan Markle ή Kate Middleton είχε την πιο «κατάλληλη» έκφραση;

Όπως τόνισε η ειδικός, αυτή ήταν «η πρώτη φορά που είδαμε σωστά την Kate», αφού τα χαρακτηριστικά του προσώπου της υποδήλωναν έντονη θλίψη.

«Τα μάτια της έμοιαζαν στενά σαν να έκλαιγε και τα χείλη της ήταν σφιγμένα σε μια χειρονομία αυτοκυριαρχίας. Κάποια στιγμή φάνηκε να στραβοκαταπίνει, κάτι που δείχνει ότι συγκράτησε τα δάκρυά της», είπε χαρακτηριστικά.

Κέιτ Μίντλετον

Όμως η Meghan φαίνεται ότι ήταν εκείνη που έκανε την «τέλεια έκφραση» για την περίσταση, καθώς υιοθέτησε την «μάλλον τέλεια έκφραση κάποιου που καταγράφει θλίψη και ενσυναίσθηση για την οικογένεια», σύμφωνα με την Τζέιμς.

«Κράτησε το κεφάλι της ψηλά, με ένα ευγενικό αλλά περιποιητικό χαμόγελο στο πρόσωπό της. Τα φρύδια της ήταν ασύμμετρα κεκλιμένα για να καταγράψουν αυτή την ενσυναίσθηση και τη θλίψη γύρω της», κατέληξε.

Μέγκαν Μαρκλ 2

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top