Meghan Markle: Τους έστησε μια ώρα για να κάνει μαλλιά και μακιγιάζ

Στην κοινή εμφάνιση προς τιμή της βασίλισσας Ελισάβετ με Kate & William

Δείτε βίντεο των πριγκιπικών ζευγαριών έξω από το παλάτι του Windsor

Ποιος ήταν ο λόγος που καθυστέρησε η κοινή εμφάνιση του πρίγκιπα William, του Harry, της Kate Middleton και της Meghan Markle; Οι Σάσεξ έπρεπε να αλλάξουν ρούχα, υποστηρίζει βασιλική εμπειρογνώμονας.

Ο πρίγκιπας Harry και η Markle έπρεπε να «πάνε γρήγορα να αλλάξουν» για να συναντήσουν τον Willian και την Kate έξω από το κάστρο του Windsor το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με την Daisy McAndrew του NBC.

Ελισάβετ: Έσπασε ο πάγος ανάμεσα σε Ουίλιαμ και Χάρι μετά από δύο χρόνια

H έκπληξη προς τιμή της βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασιλική ρεπόρτερ του αμερικανικού δικτύου δήλωσε στην εκπομπή Today ότι η Μέγκαν έπρεπε: «Να φτιάξει τα μαλλιά και να κάνει το μακιγιάζ της» και πως η κοινή εμφάνιση των δύο ζευγαριών είχε «προγραμματιστεί να γίνει σχεδόν μια ώρα νωρίτερα».

Ακόμα και κατά τη διάρκεια του πένθους για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η Meghan Markle σχολιάζεται πολύ!

Ακόμα και κατά τη διάρκεια του πένθους για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η Meghan Markle σχολιάζεται πολύ! /Φωτογραφία AP Images

Ο ισχυρισμός αυτός έρχεται μετά το δημοσίευμα της Daily Mail, πως ο περίπατος είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 4:30 το απόγευμα, αλλά καθυστέρησε κατά 45 λεπτά, καθώς τα δύο αδέρφια αντάλλασσαν μηνύματα.

Meghan Markle –Harry: «Έριξαν» μαύρο στο site τους για τη βασίλισσα

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πρίγκιπες έχουν μια τεταμένη σχέση τα τελευταία χρόνια, μετά την αποχώρηση των Σάσεξ από τη βασιλική οικογένεια, αλλά ο θάνατος της γιαγιάς τους την περασμένη Πέμπτη είδε τα δύο αδέρφια να βάζουν στο περιθώριο τις όποιες διαφορές τους όταν, μαζί με τις συζύγους τους, επιθεώρησαν τα λουλούδια και τα μηνύματα που άφησαν οι Βρετανοί πολίτες στην εκλιπούσα βασίλισσα.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, ο πρίγκιπας William φέρεται να κάλεσε τον αδερφό του Harry με γραπτό μήνυμα να τους ακολουθήσουν στη συνάντηση αυτή έξω από το κάστρο, κάτι που πηγές ανέφεραν στην Daily Mail πως ο William θεώρησε ως «σημαντική ένδειξη ενότητας».

H κοινή εμφάνιση των πριγκιπικών ζευγαριών έξω από το Windsor χαρακτηρίστικε από τα βρετανικά ΜΜΕ ως «Fab Four»

H κοινή εμφάνιση των πριγκιπικών ζευγαριών έξω από το Windsor χαρακτηρίστικε από τα βρετανικά ΜΜΕ ως «Fab Four» (Δηλ. Φανταστικοί Τέσσερις) /Φωτογραφία AP Images
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top