Στη δίνη της κρίσης η Βρετανία: «Λουκέτο» σε παμπ, κρεοπωλεία, καφετέριες

Οι λογαριασμοί ενέργειας αρχίζουν να... «δαγκώνουν»!

Στη δίνη της ενεργειακής κρίσης μπαίνει για τα καλά η Βρετανία. Εστιατόρια, παμπ, κρεοπωλεία, καφετέριες και καταστήματα είναι μεταξύ των μικρών επιχειρήσεων που αναγκάζονται να κλείσουν, καθώς οι αυξανόμενοι λογαριασμοί ενέργειας αρχίζουν να «δαγκώνουν», σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail.

Βρετανία: Απαγορεύονται τα λάστιχα ποτίσματος λόγω ξηρασίας

Οι μικρές επιχειρήσεις ζητούν από την κυβέρνηση να παρέμβει για τους υπερβολικά υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας, οι οποίοι έχουν αυξηθεί έως και 400% σε ορισμένες περιπτώσεις, αφήνοντας πολλούς να φοβούνται ότι θα μπορούσαν να τεθούν εκτός λειτουργίας μέχρι το τέλος του έτους.

Ισπανία: Τα μαγαζιά θα σβήνουν τα φώτα νωρίτερα για εξοικονόμηση ενέργειας

Σύμφωνα με έκθεση που επικαλείται η Daily Mail, περισσότερες από τις μισές μικρές επιχειρήσεις - το 54% - φοβούνται ότι το κόστος λειτουργίας τους θα μπορούσε να τις αναγκάσει να κλείσουν.

Κομισιόν: «Χαμηλώστε ένα βαθμό τη θερμοκρασία για εξοικονόμηση ενέργειας»

Οι απίστευτες αυξήσεις των τιμών της ενέργειας αναγκάζουν πολλές παμπ, εστιατόρια και επιχειρήσεις της Βρετανίας - που είχαν καταφέρει να επιβιώσουν από το lockdown - να μειώσουν τις ώρες λειτουργίας τους και σε ορισμένες περιπτώσεις έρχονται αντιμέτωπες με τον κίνδυνο να κλείσουν οριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top