Νέα Υόρκη: Μητέρα έβγαλε το μωρό της βόλτα και πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Ήταν μόλις 20 χρονών

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν ένοπλος είχε σκοτώσει ανθρώπους σε εκκλησία στην Αλαμπάμα/AP

Νέο περιστατικό συγκλονίζει την κοινωνία των ΗΠΑ καθώς μία 20χρονη μητέρα έβγαλε το 3 μηνών μωρό της βόλτα με καρότσι σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης το βράδυ της Τετάρτης και πυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι από ένοπλο που καταζητείται ακόμη. Το βρέφος είναι καλά στην υγεία του.

ΗΠΑ: 8χρονος σκότωσε βρέφος ενός έτους με το πιστόλι του πατέρα του

Ο δράστης πλησίασε τη νεαρή μητέρα από πίσω και την πυροβόλησε στο κεφάλι ενώ όταν η τραγική γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

ΗΠΑ: Νεκροί 46 μετανάστες σε φορτηγό στο Τέξας

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος που ήταν ντυμένος με μαύρο φούτερ με κουκούλα και παντελόνι φόρμας τράπηκε σε φυγή και καταζητείται ακόμα.

Ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς δήλωσε σε συνέντευξη τύπου πως «όταν μία μητέρα πάει βόλτα το μωρό της με καροτσάκι και πυροβολείται, αυτό καταδεικνύει πως αυτό το εθνικό πρόβλημα επηρεάζει οικογένειες και δεν έχει διαφορά αν είσαι σε καλή γειτονιά ή σε κακόφημη.» Επίσης ο Άνταμς δήλωσε πως ο ένοχος θα εντοπιστεί και θα συλληφθεί.

Νέα Υόρκη: Ένοπλος σκότωσε 48χρονο στο μετρό  

Το έγκλημα σημειώθηκε κοντά σε παιδική χαρά και ένα 10χρονο κοριτσάκι που έπαιζε εκεί είπε στη New York Post πως θεώρησε ότι ο πυροβολισμός ήταν πυροτεχνήματα. Το κορίτσι είπε πως «Στη συνέχεια συνειδητοποίησα πως πρόκειται για πυροβολισμό. Και τρόμαξα πολύ καθώς ήμουν εκεί στο πάρκο και έπαιζα και ποτέ δεν περίμενα πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top