Νέα Υόρκη: Ένοπλος σκότωσε 48χρονο στο μετρό  

Σκηνές θρίλερ στο Μανχάταν 

Μετρό Νέας Υόρκης

Σκηνές βγαλμένες από θρίλερ εκτυλίχθηκαν στο μετρό του Μανχάταν, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ, πυροβόλησε και σκότωσε έναν 48χρονο άνδρα, σύμφωνα με τους New York Times. 

Ο 48χρονος υπάλληλος της Goldman Sachs, πυροβολήθηκε στο στήθος και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν υπάρχει σχέση μεταξύ θύτη και θύματος, αλλά εικάζεται ότι πρόκειται για ακόμα μία τυχαία επίθεση στα μέσα μεταφοράς της Νέας Υόρκης.  

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Νέας Υόρκης για να συλλάβει τον άγνωστο δράστη, ο οποίος έδρασε ανενόχλητος και παραμένει έως αυτή την ώρα ασύλληπτος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένοπλος έκανε βόλτες στο βαγόνι που βρισκόταν το θύμα και τη στιγμή που το τρένο περνούσε τη γέφυρα του Μανχάταν στράφηκε προς τον άτυχο 48χρονο και τον πυροβόλησε από πολύ μικρή απόσταση, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία επικοινωνία μεταξύ των δύο.  

Ως σωματώδης με σκούρο δέρμα και γενειάδα περιγράφεται ο δράστης, ο οποίος κατάφερε τεχνηέντως να διαφύγει χρησιμοποιώντας το τρένο. 

Ο 48χρονος μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μπελβιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Συχνό φαινόμενο οι επιθέσεις στο μετρό της Νέας Υόρκης 

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό στο μετρό της Νέας Υόρκης. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας γυναίκας που σκοτώθηκε στο Μανχάταν, όταν κάποιοι από τους επιβάτες σπρώχτηκαν από τις πλατφόρμες στις ράγες του τρένου.

Πριν από ένα μήνα επίσης, στις 12 Απριλίου, περισσότεροι από 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος πυροδότησε δύο βόμβες καπνού και άνοιξε πυρ σε συρμό.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top