Γυναίκα στη Σερβία σκότωσε, έκοψε κομμάτια και μαγείρεψε τον άντρα της

Η Τερέζα Πέριτς συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές της πόλης Ζρένιανιν

Το σπίτι όπου έγινε το πρωτοφανές έγκλημα παραμένει σφραγισμένο. Τα δύο ανήλικα παιδιά μένουν στον πατέρα τους και παρακολουθούνται από ειδικούς για ψυχολογική υποστήριξη. / Βίντεο από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του star

Ένα ανατριχιαστικό έγκλημα έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Σερβίας καθώς μια γυναίκα σκότωσε πριν από 15 μέρες τον άντρα της ενώ στη συνέχεια τον τεμάχισε και τον μαγείρεψε. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ζρένιανιν.

Η 46χρονη Τερέζα Πέριτς σκότωσε τον κατά τέσσερα χρόνια μικρότερο της άντρα με μαχαίρι, τον έκοψε κομματάκια με αλυσοπρίονο και τον μαγείρεψε. Η 46χρονη συνελήφθη και κρατείται στις φυλακές της πόλης σύμφωνα με την εφημερίδα Blic του Βελιγραδίου.

«Πώς να δολοφονήσετε τον σύζυγό σας»: Έγραψε το βιβλίο και τον σκότωσε

Οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι όταν μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού και τόπο του εγκλήματος. Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας η Πέριτς συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου στο Ζρένιανιν. Ήταν μέσα «στα αίματα και σε κατάσταση σοκ» σύμφωνα με ανώνυμες μαρτυρίες του ιατρικού προσωπικού.

Η 46χρονη μαγείρεψε τα νεφρά, την καρδιά, τα γεννητικά όργανα και ολόκληρο το πόδι του συζύγου της αφού τον είχε σκοτώσει.

Η Τερέζα είχε δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο και ο πρώην σύζυγός της υποθέτει πως το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη καθώς το θύμα δεν ήθελε να πηγαίνουν τα παιδιά στο σπίτι τους. Επίσης ενδεχομένως να ζήλευε παθολογικά την Τερέζα.

Ο πρώην σύζυγος της Τερέζα, ο οποίος έχει πάρει τα παιδιά, ανέφερε ακόμα πως «ξέρουμε πως η Τερέζα είναι στη φυλακή όμως καθώς τα παιδιά είναι μάρτυρες και η έρευνα είναι σε εξέλιξη δεν μπορούν να την επισκεφθούν. Τα παιδιά θέλουν να δουν την μητέρα τους.»

Οι μαρτυρίες των παιδιών της Τερέζα

Τα δύο παιδιά της Τερέζα έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο δράμα καθώς η κόρη της ήταν μαρτύρας και κάλεσε έντρομη τον αδερφό της λέγοντας του να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Ο γιος της Τερέζα, Νταμίρ από την πλευρά του ανέφερε πως «η μητέρα μου σχεδίαζε να τον σκοτώσει εδώ και πολύ καιρό. Είναι ψυχικά άρρωστη. Δεν πήρα στα σοβαρά τις απειλές της, παρόλο που ήταν θυμωμένη με εκείνον εδώ και πολύ καιρό».

Εξήγησε πως: «Μια φορά έβαλε φωτιά στο κρεβάτι του. Ήταν ακραία στα συναισθήματά της η μητέρα μου. Το μοιραίο βράδυ, σκόπευα να συναντήσω την αδερφή μου για καφέ. Με πήρε τηλέφωνο όμως και είπε να τηλεφωνήσω επειγόντως στην αστυνομία. Μου είπε πως «η μαμά σκότωσε τον Σρτζάν. Η μητέρα μου τον μαχαίρωσε στην κρεβατοκάμαρα και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε και στο σαλόνι όπου κατάφερει να μεταφερθεί. Τα τελευταία του λόγια ήταν: ''Καλέστε ασθενοφόρο''».

Σοκάρουν οι περιγραφές του Νταμίρ: «Πήγα να βρω την αδερφή μου και μαζί προσπαθήσαμε να μπούμε στο σπίτι, αλλά στην αρχή δεν μας άφηνε η μητέρα μου. Κάποια στιγμή ακούσαμε το αλυσοπρίονο, αλλά σύντομα σταμάτησε. Νόμιζα ότι μπλόφαρε, ότι ήθελε να μας τρομάξει. Όταν απείλησα τη μητέρα μου ότι θα καλέσω την αστυνομία, μας άνοιξε την πόρτα. Η επόμενη σκηνή ήταν σαν από την ταινία τρόμου. Ένα διαμελισμένο σώμα σε μια λίμνη αίματος. Τη ρώτησα τι σκόπευε να κάνει, προσποιούμενος ότι ήμουν στο πλευρό της. Είπε ότι σχεδιάζει να διαμελίσει το σώμα και να το πετάξει σε διαφορετικές τοποθεσίες. Είπε επίσης ότι ήθελε να βράσει μέρη του σώματος για να χωρίσει τα κόκαλα από το κρέας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top