Οριστικό: Συνελήφθη ο ύποπτος της επίθεσης στο μετρό της Νέας Υόρκης     

Τι μετέδωσε τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ για τον Frank James

Συνελήφθη ο Frank James, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της χθεσινής επίθεσης στο μετρό της Νέας Υόρκης, για τον οποίο το τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ ABC μετέδωσε νωρίτερα ότι συνελήφθη, όμως η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε αρχικά.   

H φωτογραφία του ύποπτου για την επίθεση στο μετρό Frank James
H φωτογραφία του ύποπτου για την επίθεση στο μετρό Frank James την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης  

Την είδηση μεταδίδουν όμως πλεόν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τους New York Times, o άνθρωπος που η αστυνομία έχει αναγνωρίσει ως ύποπτο για την επίθεση στον σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν φαίνεται να έχει δημοσιεύσει δεκάδες βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια στα οποία εκφράζει με ακραίο τρόπο την οργή του για την πολιτική του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Eric Adams.

μετρό Νέας Υόρκης  επίθεση

Σε συναγερμό τέθηκε η αστυνομία της Νέας Υόρκης μετά την επίθεση στο μετρό (Photo: AP Images)  

Ο δράστηςσύμφωνα με μαρτυρίες φορούσε κίτρινο γιλέκο και αντιασφυξιογόνο μάσκα ενώ ξεκίνησε την επίθεση μέσα στον συρμό ενώ ρισκόταν εν κινήσει.

 

Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες, φορούσε κίτρινο γιλέκο και αντιασφυξιογόνο μάσκα, ενώ ξεκίνησε την επίθεση μέσα στον συρμό, ο οποίος βρισκόταν εν κινήσει. Πέταξε καπνογόνο μέσα στο βαγόνι και αμέσως μετά άρχισε να πυροβολεί, τραυματίζοντας πάνω από 20 επιβάτες. Ο ένας επιβάτης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το «ανθρωποκυνηγητό» για τη σύλληψη του James, όπως όλα δείχνουν, έφερε τελικά αποτέλεσμα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top