Ουκρανία: Γιατί οι Ρώσοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εισβάλλουν στο Κίεβο

Σκληρές μάχες στα περίχωρα του Κιέβου - Νεκρό ένα παιδί 2 ετών

Δυστυχώς, για τέταρτη συνεχόμενη μέρα το Κίεβο σφυροκοπάται. Πριν από λίγη ώρα, ένα παιδί 2 ετών ανασύρθηκε νεκρό μέσα από τα συντρίμμια του σπιτιού του στο χωριό Πετροβίσι της Ουκρανίας

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα μία αποθήκη έγινε παρανάλωμα του πυρός στην περιοχή Σβιατόσι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας νεκρός. 

Κανείς δε νιώθει ασφαλής πλέον στην πρωτεύουσα, ωστόσο πολλοί επιλέγουν να μένουν ακόμη εκεί, καθώς δε θέλουν να εγκαταλείψουν τη ζωή και την πατρίδα τους. 

Ουκρανία: Ο Ερντογάν πρότεινε συνάντηση Πούτιν - Ζελένσκι στην Τουρκία

Οι ρωσικές δυνάμεις δεν έχουν καταφέρει να περικυκλώσουν ακόμα την πόλη, καθώς οι αντεπιθέσεις των Ουκρανών στο δυτικό Κίεβο, δηλαδή σε περιοχές όπως το Ίρπιν, αποδίδουν. Όλα δείχνουν πως ο πόλεμος στην Ουκρανία θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από όσο υπολόγιζε ο Βλαντιμίρ Πούτιν 

Σκληρές μάχες στα περίχωρα του Κιέβου 

Συνεχίζονται οι ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο. Συντρίμμια πυραύλου που καταρρίφθηκε από την ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα έπεσαν νωρίτερα σήμερα σε πολυόροφη πολυκατοικία. Η απεσταλμένη του Star Λευκή Γεωργάκη και ο οπερατέρ Αλέξης Πόνσε καταγράφουν τις τραγικές εικόνες των πολιτών που θρηνούν τους νεκρούς τους. 

Ουκρανία: Συντρίμμια πυραύλου έπεσαν σε πολυκατοικία – Ένας νεκρός

Ένας άντρας θρηνεί απαρηγόρητος πάνω από τη σορό της μητέρας του. Θύμα του χτυπήματος στην 16όροφη πολυκατοικία. 

Το νέο χτύπημα σημειώθηκε στο ανατολικό Κίεβο στις 5 το πρωί. Θραύσματα  της ρουκέτας χτύπησαν τον τελευταίο όροφο του κτηρίου. Η γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα σκοτώθηκε. 

Τα απομεινάρια  της ρουκέτας βρίσκονται στον κήπο της πολυκατοικίας. Στην τρελή πορεία της αρχικά θέρισε τον 16ο όροφο εκεί σκότωσε και τη γυναίκα. Τα υπολείμματα ήρθαν εδώ κι έκαναν περιστροφές προκαλώντας καταστροφή παντού.

Ουκρανία: «1.000 Τσετσένοι εθελοντές καθ' οδόν για να πολεμήσουν»

Μέσα στο Πολντόσκι ακούγονται αλλεπάλληλοι πυροβολισμοί, αυτό είναι πυροβολικό. Οι μάχες από το Κίεβο μέχρι το Ιρπίν συνεχίζονται. 

Η ουκρανική πρωτεύουσα είναι έτοιμη και έχει οχυρωθεί πλήρως εδώ και ημέρες για ενδεχόμενη εισβολή. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top