H Ρωσία σφυροκοπεί τις πόλεις - κλειδιά στην Ουκρανία 

Στο στόχαστρο των Ρώσων ακόμα και σχολεία – νοσοκομεία!  

Σφοδρές επιθέσεις σε πόλεις - κλειδιά εξαπέλυσαν και σήμερα οι δυνάμεις της Ρωσίας που έχουν εισβάλει στην Ουκρανία. Βομβαρδισμοί σημειώθηκαν ακόμη σε νοσοκομεία και σχολεία, ενώ μεγάλες είναι οι απώλειες στον άμαχο πληθυσμό. 

ΓΣ ΟΗΕ: «Απαιτούμε» να σταματήσει η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία  

Όπως μετέδωσε η απεσταλμένη του Star στη Δυτική Ουκρανία, Λευκή Γεωργάκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο ρωσικός στρατός έχει κυκλώσει και σφυροκοπά πόλεις-κλειδιά της Ουκρανίας. 

Η πόλη Σούμι παρ' ότι κατοικούν πολλοί ρωσόφωνοι εκεί, είναι μία από αυτές. Δέχθηκε σκληρή επίθεση αλλά σύμφωνα με τους Ουκρανούς άντεξε. 

Ουκρανία: Περισσότεροι από 2.000 Ουκρανοί πολίτες έχουν σκοτωθεί έως τώρα

Την ίδια ώρα από τα πυκνά πυρά Ρώσων δεν γλιτώνουν πλέον ούτε τα νοσοκομεία ούτε τα σχολεία και φυσικά στο στόχαστρο έχουν μπει βασικές υποδομές της χώρας. 

Οι Ουκρανοί κατήγγειλαν σήμερα ότι από την πρώτη ημέρα της εισβολής μέχρι σήμερα  έχουν χάσει την ζωή τους 2.000 άμαχοι και σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται οι δυνάμεις που υπερασπίζονται τις πόλεις. Οι κάτοικοι περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας στα υπόγεια και στα καταφύγια. Τουλάχιστον 830.000 Ουκρανοί έχουν καταφέρει να φτάσουν στα σύνορα και έχουν πάρει τον δρόμο της προσφυγιάς.

Ανατροπή: Αύριο θα γίνει ο β’ γύρος διαπραγματεύσεων Ρωσίας – Ουκρανίας

Στο στόχαστρο των Ρώσων στην Ουκρανία ακόμη και σχολεία και νοσοκομεία. Νεκροί πάνω από 2.000 άμαχοι. Σφυροκοπούν τις πόλεις – κλειδιά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top