Τη γλίτωσε ο πρίγκιπας Άντριου - Εξωδικαστικός συμβιβασμός για τον βιασμό

Έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη για να μην καταθέσει ενόρκως

πρίγκιπας Άντριου

Φαίνεται πως ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Άντριου, γλίτωσε της φυλακής τα σίδερα και τον περαιτέρω διασυρμό όσον αφορά στην εμπλοκή του στο σκάνδαλο Επστάιν, καθώς κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Βιτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρε, που τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική επίθεση, ενώ ήταν ανήλικη. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως, ο πρίγκιπας Άντριου θα πρέπει να καταβάλει μια σημαντική δωρεά στη μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε από την παθούσα. 

Τίτλοι τέλους για τον πρίγκιπα Άντριου-Η Bασίλισσα αφαιρεί τους τίτλους του

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε το ποσό της δωρεάς, ούτε το συνολικό ποσό του διακανονισμού.

πρίγκιπας Άντριου

Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Άντριου

Ο πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Επστάιν έχει περάσει στο περιθώριο για να μην προκαλεί, εξέφρασε τη λύπη του για τη σχέση του με τον επιχειρηματία, ο οποίος είχε στήσει ένα ολόκληρο κύκλωμα trafficking και κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών. 

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Ομόφωνα ένοχη η Μάξγουελ - Η ποινή που αντιμετωπίζει

Δεσμεύτηκε να υποστηρίζει από εδώ και στο εξής τα θύματα και τις εκστρατείες καταπολέμησης της σεξουαλικής εκμετάλλευσης. 

Ο συμβιβασμός επετεύχθη λίγες εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη ένορκη κατάθεση την οποία θα έπρεπε να δώσει ο πρίγκιπας Άντριου. Ο ίδιος δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του η Τζιούφρε. 

«Κλίντον, Τραμπ, Άντριου και Σπέισι πέταξαν με το αεροπλάνο του Επστάιν»

Η μήνυση εναντίον του πρίγκιπα Άντριου έριξε σκιά στη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας, σε μια περίοδο που η βασίλισσα Ελισάβετ συμπλήρωνε τα 70 χρόνια στον θρόνο.

πρίγκιπας Άντριου βασίλισσα

Ο πρίγκιπας Άντριου και η βασίλισσα Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τους στρατιωτικούς του τίτλους, να απέχει από τα πριγκιπικά του καθήκοντα και δεν μπορούσε πλέον να κατέχει τον τίτλο «Η Αυτού Μεγαλειότης».

Έπσταϊν: Τέλος οι αστυνομικές έρευνες για τις καταγγελίες κατά του Άντριου

Στη μήνυσή της η Τζιούφρε ισχυριζόταν ότι ο Δούκας του Γιορκ την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικη στην έπαυλη του Επστάιν στο Μανχάταν και το ιδιωτικό του νησί στις Παρθένους Νήσους. 

Υποστήριζε, επίσης, ότι ο πρίγκιπας Άντριου, ο Επσταίν και η Τζισλέιν Μάξουελ την ανάγκασαν να κάνει σεξ με τον δευτερότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ στο σπίτι της Μάξουελ στο Λονδίνο. Όπως ανέφερε φοβήθηκε τις συνέπειες αν δεν υπάκουε κι έτσι έκανε ό,τι της είπαν. 

Τριγμοί στο παλάτι από τη μήνυση στον πρίγκηπα Άντριου για κακοποίηση 

Ο Τζέφρι Επστάιν βρέθηκε νεκρός τον Αύγουστο του 2019 στο κελί του σε φυλακή του Μανχάταν, περιμένοντας να ξεκινήσει η δίκη του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top