Τριγμοί στο παλάτι από τη μήνυση στον πρίγκηπα Άντριου για κακοποίηση 

Η καταγγέλλουσα είχε πέσει θύμα του δικτύου του Τζέφρι Επστάιν

Video του AP για τη μήνυση που κατατέθηκε κατά του πρίγκιπα Άντριου 

Σε δύσκολη θέση φέρνει την βασιλική οικογένεια στη Μεγάλη Βρετανία η  μήνυση που κατέθεσε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη μια Αμερικανίδα σε βάρος του πρίγκιπα Άντριου, τον οποίο κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση σε συνεργασία με τον χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν. Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη και  του κοινοποιήθηκε στο σπίτι του, κοντά στο Λονδίνο.

Τζέφρι Επστάιν: Αγωγή κατά του πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η μήνυση κοινοποιήθηκε στον δευτερότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 27 Αυγούστου, ενώ εκείνος απουσίαζε από το σπίτι.

Πρίγκιπας Άντριου: Συναντήθηκε με το δεξί χέρι του Έπσταϊν μέσα στο παλάτι

Άλλα έγγραφα, που περιήλθαν στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου, αναφέρουν ότι μια πρώτη, διαδικαστική ακρόαση, στην οποία δεν χρειάζεται να παραστεί ο πρίγκιπας, πρόκειται να γίνει την Δευτέρα.

Χάνει 291.000 ευρώ ο πρίγκιπας Άντριου λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν

Η Βιρτζίνια Τζιούφρι, η οποία έχει ήδη κατηγορήσει δημοσίως τον Δούκα της Υόρκης, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του στις 9 Αυγούστου σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν. Σύμφωνα με τη μήνυσή της, ο πρίγκιπας είναι «ο ένας από τους ισχυρούς άνδρες» στον οποίο «την έδωσαν για σεξουαλικούς σκοπούς» την εποχή που είχε πέσει θύμα του δικτύου του Τζέφρι Επστάιν, μεταξύ 2000-2002. Τότε, ή Τζιούφρι ήταν 16 ετών. Ο Επστάιν κατηγορήθηκε στις ΗΠΑ και προφυλακίστηκε αλλά αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του, το καλοκαίρι του 2019.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top