Συγκλονιστικές ιστορίες: Γονείς που «έχασαν» τα παιδιά τους ξαφνικά

Κύπρος: Αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τρία αδέρφια με αιφνίδιο θάνατο

Οι συγκλονιστικές ιστορίες παιδιών που σβήνουν ξαφνικά και χωρίς αιτία δεν είναι ξένες στα ιατρικά χρονικά. Οικογένειες στην Κύπρο αλλά και στην Αμερική έχουν έρθει αντιμέτωπες με παρόμοια τραγικά γεγονότα. Γονείς έχουν χάσει τα παιδιά τους και ακόμα ψάχνουν τις απαντήσεις, καθώς τους βασανίζει ένα μεγάλο «γιατί». 

Κύπρος: Αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τα τρία αδέρφια που πέθαναν ξαφνικά

Ένα απίστευτο  οικογενειακό δράμα παρόμοιο με το θρίλερ της Πάτρας εκτυλίχθηκε πριν μερικά χρόνια στη Κύπρο. Τρία αδέρφια έσβησαν από το «σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου». 

Πάτρα: Πολλά Τα Ερωτήματα Για Τον Θάνατο Των Τριών Παιδιών 

«Είχαν κάποια κληρονομική πάθηση και αυτό εκδηλωνόταν σε κάποια ηλικία» δηλώνει γιατρός της χώρας. 

ΗΠΑ: Όταν δύο οικογένειες θρήνησαν τα … 18 παιδιά τους! 

Στα παγκόσμια χρονικά καταγράφεται και η απίστευτη ιστορία που συνέβη σε υπερσυντηρητική κοινότητας των Άμις στην Αμερική. 

Το 2001 δυο οικογένειες της ίδιας κοινότητας χτυπήθηκαν από μια απίστευτη τραγωδία, όταν πέθαναν 18 από τα 26 παιδιά τους.

Είκοσι χρόνια μετά, οι γενετιστές έδωσαν την σοκαριστική απάντηση: Τα παιδιά και των δύο οικογενειών είχαν κληρονομήσει την ίδια γενετική μετάλλαξη από τους γονείς τους.

Τρεις αδελφές νεκρές σε τρία χρόνια - Δε φαίνεται γονιδιακό πρόβλημα

«Μόνο 80 ιδρυτές της κοινότητας σχημάτισαν όλο το γενετικό υλικό που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Αυτό δημιουργεί ασυνήθιστους γενετικούς κινδύνους» εξηγούν γιατροί, τονίζοντας πως οι Άμις αποφεύγουν κάθε ιατρική επίσκεψη, γεγονός που δεν τους επιτρέπει να προλάβουν τέτοιου είδους καταστάσεις. 

Έσβησε το 11χρονο αγγελούδι τους χωρίς αιτία

Στις ΗΠΑ, οι γονείς του μικρού Τάιλερ ακόμη ψάχνουν απαντήσεις. Ήταν μόλις 11 ετών όταν το αγγελούδι τους έκλεισε για πάντα τα εκφραστικά μεγάλα μάτια του, καθώς καρδιά του σταμάτησε ξαφνικά.

«Ήταν απόλυτα υγιής. δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Δεν είχε τις αισθήσεις του και φώναξα γιατρό. Του έκαναν τεχνητή αναπνοή, είχε ανάσα αλλά μετά έφυγε» δηλώνει ο πατέρας του. 

Τραγωδία στο Περιστέρι: Νεκρό τρίχρονο παιδάκι - Είχε ανεβάσει πυρετό

Ο μικρός από το Οχάιο ήταν γεμάτος χαρά, αλλά τώρα πια ζει μόνο μέσα από τα βίντεο, στις αναμνήσεις της οικογένειας του. Οι γονείς του έχουν πει πως θα τους φύγει ένα βάρος αν μάθουν τί προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού τους. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top