Φρίκη στην Ολλανδία: Απήγαγαν και σκότωσαν τετράχρονο αγοράκι

Ο βασικός ύποπτος έκανε baby sitting στο μωρό και το αδερφάκι του

Νεκρός στην Ολλανδία εντοπίστηκε τετράχρονος που είχε πέσει θύμα απαγωγής

Η σορός ενός αγοριού τεσσάρων ετών από το Βέλγιο που είχε εξαφανιστεί την περασμένη εβδομάδα εντοπίστηκε στην Ολλανδία. Μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, η αστυνομία είχε σημάνει συναγερμό για πιθανή απαγωγή του.

Σύμφωνα με το BBC, η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού, όταν η μπέιμπι σίτερ που το πρόσεχε δεν τον παρέδωσε ποτέ στο σπίτι των παππούδων του.

νεκρό παιδί Ολλανδία

Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν 34χρονο Βέλγο. Όπως ανέφεραν, ο ύποπτος εντοπίστηκε περίπου 120 χιλιόμετρα (75 μίλια) βορειοανατολικά από το σημείο όπου βρέθηκε το σώμα του αγοριού.

Σύμφωνα με τους Βέλγους εισαγγελείς, ο άνδρας ονόματι Dave De K είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε ποινή φυλάκισης 10 ετών για κακοποίηση ενός δίχρονου αγοριού, που οδήγησε στον θάνατό του. Η ποινή του έληξε τον Δεκέμβριο του 2018.

Η μητέρα του άτυχου αγοριού δε μπορούσε να τον φροντίζει λόγω προβλήματος υγείας. Έτσι, ζήτησε από μια φίλη της και τον δράστη να το κρατήσουν για ένα βράδυ.

Σύμφωνα με την γυναίκα, το ζευγάρι είχε μείνει και στο παρελθόν μαζί με τον τετράχρονο χωρίς κάποιο πρόβλημα και το παιδί ήταν ενθουσιασμένο, που θα τους επισκεπτόταν. «Όταν ο Dave πρόσεχε τα παιδιά, πάντα έλεγαν ότι τον πείραζαν και έπαιζαν παιχνίδια μαζί του», δήλωσε μετά την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top