Δίδυμα γεννήθηκαν διαφορετική μέρα, μήνα και χρονιά!

Η απίστευτα σπάνια περίπτωση τοκετού στην Καλιφόρνια

Δύο δίδυμα μωράκια από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ γεννήθηκαν σε διαφορετική μέρα, διαφορετικό μήνα αλλά και διαφορετικό έτος. Πώς έγινε, όμως, αυτό;  

Το ένα βρέφος γεννήθηκε στις 23:45 στις 31 Δεκεμβρίου του 2021, ενώ το άλλο αποφάσισε να έρθει λίγο αργότερα, με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει η χρονιά! Η μικρή Αιλίν-Γιολάντα γεννήθηκε στις 00:05 την Πρωτοχρονιά του 2022, με τον αδερφούλη της, Αλφρέδο-Αντόνιο, να την περιμένει για 20 λεπτά.  

Eγκυμοσύνη: Τέσσερις τρόποι να αντιμετωπίσεις τις ζαλάδες

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση γέννας που συμβαίνει μία φορά στα δύο εκατομμύρια.  

Η μαμά των διδύμων Φατιμά Μαδριγάλ ένιωσε πως την έπιασαν οι πόνοι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και είπε στον σύζυγό της να πάνε στο νοσοκομείο. Μετά από λίγες ώρες γέννησες με φυσιολογικό τοκετό τα δύο μωράκια της

«Είναι απίστευτο είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι μητέρα. Βέβαια, μου ακούγεται τρελό ότι τα μωρά μου αν και δίδυμα έχουν διαφορετικές ημερομηνίες γενέθλια», δήλωσε η ίδια.  

Μία ίδια περίπτωση γέννας διδύμων είχε σημειωθεί το 2019 σε νοσοκομείο της Ιντιάνα όταν δύο μωράκια ήρθαν στον κόσμο με μισή ώρα διαφορά, με αποτέλεσμα το ένα να γεννηθεί στις 31 Δεκεμβρίου του 2019 και το άλλο την πρώτη Ιανουαρίου του 2020. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top