Μπέμπα ντύθηκε βασίλισσα Ελισάβετ και έλαβε γράμμα από το Παλάτι

Η απάντηση της βασίλισσας στη μικρή «σωσία» της

μπέμπα βασίλισσα Ελισάβετ

Η μόλις ενός έτους μπέμπα Jalayne Sutherland από το Οχάιο τράβηξε την προσοχή της βασιλικής οικογένειας, αφού επέλεξε να ντυθεί βασίλισσα Ελισάβετ για το Halloween.

Φόρεσε ένα αξιολάτρευτο διπλό πανωφόρι με ασορτί καπέλο, λευκή περούκα και πέρλες στον λαιμό της, αναπαριστώντας με μεγάλη ακρίβεια τη βασίλισσας της Αγγλίας. Μάλιστα, η μαμά της τη φωτογράφισε να στέκεται δίπλα στα οικογενειακά της σκυλάκια ράτσας κόργκι, όπως τα αγαπημένα σκυλάκια της βασίλισσας.

Η μητέρα της μικρής έστειλε τη φωτογραφία στη βασίλισσα. «Η μεγαλύτερη έμπνευση για το ντύσιμο ήταν το γεγονός ότι τα σκυλιά μας είναι οι καλύτεροι φίλοι της κόρης μας», ανέφερε και πρόσθεσε ότι η οικογένειά της υποστηρίζει φανατικά τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ απάντησε στη μικρή «σωσία» της

Η απάντηση από τη βασίλισσα Ελισάβετ δεν άργησε να έρθει, αν και η μητέρα της μικρής δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Η κυρία σε αναμονή για την Ελισάβετ Hon. Mary Morrison ήταν εκείνη που έγραψε στην οικογένεια της μπέμπας, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ:

«Η βασίλισσα εύχεται να γράψω και να σας ευχαριστήσω για την επιστολή σας και για τη φωτογραφία που επισυνάψατε. Η Αυτού Μεγαλειότητα θεώρησε ευγενικό από εσάς να της γράψετε και χάρηκε που είδε τη φωτογραφία της κόρης σας, Jalayne, με την υπέροχη στολή της.

Η Αυτού Μεγαλειότητα εύχεται να περάσετε όλοι καλά Χριστούγεννα και σας επισυνάπτω μερικές πληροφορίες για τα βασιλικά κατοικίδια, που η Jalayne θα ήθελε να έχει».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top