Space X: Αστροναύτες αναγκάζονται να φορέσουν πάνες για να γυρίσουν στη Γη!

Ποιο είναι το πρόβλημα με την κάψουλα της εταιρείας του Έλον Μασκ;

Space X

Τέσσερις αστροναύτες που ταξιδεύουν στο διάστημα με την κάψουλα Dragon της εταιρείας Space X πρόκειται να ταλαιπωρηθούν λίγο πεισσότερο κατά την επιστροφή τους στη γη, καθώς δεν θα μπορούν να πάνε στην τουαλέτα!

Space X: Ο πύραυλος του Έλον Μασκ εξερράγη λίγο μετά την προσγείωσή του

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, οι 4 αστροναύτες θα γυρίσουν εσπευσμένα στον πλανήτη μας, καθώς υπάρχει μία διαρροή στην τουαλέτα τους. Μέχρι να ξεκινήσουν το ταξίδι επιστροφής χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα οφείλεται σε αποκόλλησης ενός μικρού σωλήνα στο πρώτο ταξίδι διαστημικού τουρισμού της SpaceX που έγινε τον Σεπτέμβριο.

O Έλον Μασκ είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Έκτοτε, η εταιρεία που ανήκει στον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, Έλον Μασκ, ελέγχει συνέχεια την άτρακτο που θα μεταφέρει τους αστροναύτες από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ώστε να βεβαιωθεί πως δεν έχουν προκληθεί ζημιές στην κάψουλα που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των αστροναυτών. 

Έλον Μασκ: Μπορεί το 2% της περουσίας του να σταματήσει την πείνα;

Μάλιστα, οι τέσσερις του θα αναγκαστούν να φορέσουν πάνες στο ταξίδι τους για τη Γη, αφού δε θα υπάρχει καμία τουαλέτα μέσα στην κάψουλά τους. 

Η NASA δεν έχει κάνει ακόμα γνωστή την ημερομηνία που θα επιστρέψουν οι αστροναύτες. Από τους τέσσερις, οι δύο είναι Αμερικανοί, ο τρίτος είναι Γάλλος και ο τέταρτος είναι Ιάπωνας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top