Άλεκ Μπάλντουιν: Έχει τελικά ευθύνη για τη δολοφονία ο ηθοποιός;

Έρευνα για τις συνθήκες ασφαλείας στα γυρίσματα – Έδιναν το όπλο σε 11χρονο

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την εκπυρσοκρότηση όπλου που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν/ (24/10/21)

Η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας Rust μετά τον πυροβολισμό της από τον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν

Οι φίλοι και οι συγγενείς της είναι απαρηγόρητοι, ενώ ο ηθοποιός από το χέρι του οποίου σκοτώθηκε η άτυχη γυναίκα βρέθηκε κοντά στον σύζυγο και το ανήλικο παιδί της.

Ο Άλεκ Μπάλτουιν πήγε στην κηδεία της 42χρονης που σκότωσε καταλάθος

Ο 9χρονος γιος της Χαλίνα Χάτσινς ήταν απαρηγόρητος στην ιδιωτική κηδεία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, ενώ συντετριμμένος ήταν και ο σκηνοθέτης της ταινίας ο οποίος τραυματίστηκε στον πυροβολισμό. 

«Είμαι καταρρακωμένος από την απώλεια της φίλης και συναδέλφου μου, Χαλίνα. Ήταν ευγενική, δυναμική, απίστευτα ταλαντούχα, πάλευε για το οτιδήποτε και πάντα με ωθούσε να γίνομαι καλύτερος» δήλωσε ο Τζόελ Σόουζα. 

Φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινάις Rust/ Ap

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται καθώς το Χόλυγουντ θρηνεί την απώλεια ενός εκ των ανερχόμενων αστεριών του. Μάλιστα, το αμερικανικό ινστιτούτο κινηματογράφου καθιερώνει την υποτροφία στη μνήμη της Χαλίνα Χάτσινς προς τιμήν της. 

Άλεκ Μπάλντουιν: Αληθινή η σφαίρα στο όπλο που κρατούσε στα γυρίσματα

Οι επαγγελματίες του χώρου καταγγέλλουν πως δεν υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας στα στούντιο, παρόλο που σε αυτά γυρίζονται μερικές από τις ακριβότερες παραγωγές διεθνώς. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες το συνεργείο φαίνεται πως χρησιμοποιούσε το επίμαχο όπλο για διασκέδαση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα για το κατά πόσο τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας. 

Άλεκ Μπάλντουιν: Δε γνώριζε ότι το όπλο ήταν γεμάτο με αληθινές σφαίρες

Μάλιστα, η 24χρονη υπεύθυνη όπλων είχε δώσει σε μια 11χρονη το ίδιο όπλο χωρίς να το ελέγξει. Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει συλλήψεις ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Προκύπτουν όμως ευθύνες, οι οποίες ενδέχεται να βαραίνουν και τον Άλεκ Μπάλντουιν

«Πιστεύω ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν θα αποφύγει την εγκληματική ευθύνη αλλά η αστική είναι μια άλλη ιστορία. Θα είναι υπεύθυνος για τις πράξεις των υπάλληλων του που γέμισαν αυτό το όπλο» δηλώνει πρώην ομοσπονδιακός υπάλληλος της αμερικανικής αστυνομίας. 

Πάντως, ο πατέρας της Χαλίνα Χάτσινς δήλωσε στα ξένα μέσα πως δεν κατηγορεί τον πασίγνωστρο ηθοποιό για τον θάνατο της κόρης του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top