Χουαν Κάρλος: Του έδιναν θηλυκές ορμόνες για να τιθασεύσουν τις ορμές του!

Ισχυρίζονται ότι είχε 5.000 ερωμένες - «Δημιουργούσε πρόβλημα στη χώρα»

Μία δήλωση του πρώην αρχηγού της αστυνομίας έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση στην Ισπανία. Σύμφωνα με τους Times της Μ. Βρετανίας, ο πρώην αστυνομικός ισχυρίζεται πως ο τέως βασιλιάς της χώρας δεχόταν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες, προκειμένου να τιθασευτούν οι σεξουαλικές του επιθυμίες! 

Χουάν Κάρλος: Τα σκάνδαλα τον οδήγησαν στην αυτοεξορία

Ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας, Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο, ο οποίος δικάζεται για εκβιασμό της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ της χώρας και διαφθορά υποστηρίζει πως ο Χουάν Κάρλος: «είχε πάρα πολλές ερωμένες, κάτι που δημιουργούσε πρόβλημα στη χώρα». 

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πως ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας ήταν τόσο… «παθιασμένος». Το 2016 ένας ισπανός ιστορικός, ο Μαρτίνες Ινγκλές, έγραψε βιβλίο στο οποίο ισχυριζόταν ότι ο Χουάν Κάρλος είχε 5.000 ερωμένες. 

Χουάν Κάρλος: Ανακοίνωσε ότι αυτοεξορίζεται - Έστειλε επιστολή βόμβα

Ωστόσο τώρα, ο κατηγορούμενος αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας επανέλαβε αυτές τις πληροφορίες στα μέλη κοινοβουλευτικής επιτροπής που εξέταζαν την υπόθεσή του.

Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας, Χουαν Κάρλος/ AP

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών χρειάστηκε να κάνουν τις ενέσεις στον εξόριστο Χουάν Κάρλος για να «μειώσουν τις σεξουαλικές του ορέξεις». Οι βουλευτές δεν πείστηκαν από τα λεγόμενα του Βιλαρέχο, ενώ δήλωσαν πως όλα αυτά αποτελούν «σενάριο για ταινία του Τζειμς Μποντ». 

Τέως βασίλισσα Σοφία: Δε θα ακολουθήσει τον Χουάν Κάρλος στην εξορία

Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε πως πηγή των πληροφοριών του αποτελεί μία γυναίκα που ήταν επί χρόνια ερωμένη του Χουάν Κάρλος. Η Κορίνα, που διατηρούσε σχέση με τον τέως βασιλιά, είπε πως μετά τις ενέσεις ο Χουάν Κάρλος δεν ήταν δυνατόν να … «αποδώσει» στο σεξ. Επίσης, αποκάλυψε πως ο βασιλιάς μετά το 2011 έπαιρνε πολλά υπνωτικά χάπια με το ζόρι. 

Η συγκεκριμένη ερωμένη του Χουάν Κάρλος εμπλέκεται σε σκάνδαλο από το 2008, όταν Σαουδάραβες δώρισαν 100 εκατομμύρια δολάρια στον βασιλιά και αυτός της έδωσε 65 εκατομμύρια γιατί «την αγαπούσε».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top